J2US: Η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός – Ποιο ζευγάρι αποχαιρέτησε το σόου;
Νέα

J2US: Η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός – Ποιο ζευγάρι αποχαιρέτησε το σόου;

J2US: Η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός – Ποιο ζευγάρι αποχαιρέτησε το σόου;

Το ταξίδι τους τελείωσε νωρίς…

Μπορεί στο προηγούμενο live του J2US να μην αποχώρησε κανείς λόγω της ανατροπής που προκάλεσε ο κορονοϊός απόψε, όμως ,η περίοδος χάριτος έλαβε τέλος και ένα ζευγάρι κλήθηκε να αποχωρήσει από το φαντασμαγορικό σόου του Alpha.

Η βραδιά τα είχε όλα. Τα ζευγάρια χάρισαν απλόχερα απίθανα acts, μοναδικές ερμηνείες και απολαυστικές στιγμές.

Μετά από ένα απολαυστικό μουσικό διάλειμμα με τον Θέμη Αδαμαντίδη στο τιμόνι ο Νίκος Κοκλώνης πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια του αλλά προτού προχωρήσει στην ετυμηγορία ανακοίνωσε τις αναθέσεις τραγουδιών της επόμενης εβδομάδας.

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης θα διαγωνιστούν με Πάολα, ο Νίκος Μπάρκουλης και η Εβελίνα Νικόλιζα με Ματούλα Ζαμάνη ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς και η Μαντώ με Άννα Βίσση και την «Αντίστροφη μέτρηση».

Lady Marmalade θα τραγουδήσουν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου και Κατερίνα Στανίση η Σάσα Σταμάτη με τον Θέμη Αδαμαντίδη. «Με λες αγάπη» από Στράτο Διονυσίου έλαχε στην Πηγή Δεβετζή και τον Θάνο Πετρέλη ενώ Νίκος Βέρτης στον Τζέιμς Καφετζή και Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Όσο για τη Μάρα Μεϊμαρίδη και τον Stan θα ερμηνεύσουν το κομμάτι «είναι το στρώμα μου μονό» της Αλίκης Βουγιουκλάκη. «Κόκκινη γραμμή» έπεσε στον Δημοσθένη Τζουμάνη και τη Γιώτα Γρίβα.

«Ο άντρας που θα παντρευτώ» θα τραγουδήσει η Super Kiki με τον Γιώργο Βελισσάρη ενώ η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη και ο Χάρης Βαρθακούρης θα «χτυπήσουν» με Αλέξια.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Νικηφόρος θα «μελαγχολήσουν» με Καίτη Γαρμπή και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θα κάνει τον άγιο στην Ελένη Χατζίδου.

https://streamable.com/uien80

Στο άβολο κομμάτι της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης άρχισε να φωνάζει ένα ένα τα ονόματα των ζευγαριών που συνεχίζουν και την επόμενη εβδομάδα.

Τελευταίοι έμειναν ο Δημοσθένης Τζουμάνης με τη Γιώτα Γρίβα, η Μάρα Μεϊμαρίδη με τον Stan και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ελένη Χατζίδου.

Το ζευγάρι, όμως, που αποχαιρέτησε το λαμπερό σόου ήταν ο Δημοσθένης Τζουμάνης με τη Γιώτα Γρίβα και έτσι δεν θα τους απολαύσουμε να ερμηνεύουν Νατάσα Θεοδωρίδου.

https://streamable.com/yutvh4