J2US: Σαρωτικός ο Νίκος Κοκλώνης στα νεανικά κοινά – Αδιάλειπτα πρώτο trend στο Twitter το σόου
Τηλεθέαση

J2US: Σαρωτικός ο Νίκος Κοκλώνης στα νεανικά κοινά – Αδιάλειπτα πρώτο trend στο Twitter το σόου

J2US: Σαρωτικός ο Νίκος Κοκλώνης στα νεανικά κοινά – Αδιάλειπτα πρώτο trend στο Twitter το σόου

Άλλο ένα Σάββατο βρήκε το J2US να κρατάει συντροφιά στο κοινό από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 2 τα ξημερώματα και να παίρνει πρωτιά ήδη από τα πρώτα τέταρτα και μάλιστα με 20άρια.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε το κοινό τραγουδώντας ακόμα και στα εβραϊκά και φυσικά επιφύλαξε το πιο θερμό καλωσόρισμα στην Κατερίνα Στικούδη που επέστρεψε στο πλατό μετά τη γέννηση του γιου της και ανέλαβε και πάλι οικοδέσποινας στο celebrity room.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός εξασφάλισε ότι ο κόσμος στο σπίτι θα διασκεδάσει όχι μόνο με τα acts των 12 ζευγαριών αλλά και με τα τραγούδια του Τριαντάφυλλου που ξεσήκωσε το κοινό και φυσικά με το λαϊκό πρόγραμμα του Αντύπα.

Τα ζευγάρια έμειναν πλέον 11 αφού η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Αδαμαντίδης αποχώρησαν από το σόου.

Στα highlights της βραδιάς τα γενέθλια του Τζέιμς Καφετζή που γιορτάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά και η παρουσία της TikToker Νίνας Μαζάνη.

Για άλλη μία βραδιά το J2US ήταν πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν και σε επιμέρους hashtags τα ζευγάρια και τα πρόσωπα που τους έκαναν περισσότερο εντύπωση, με κορυφαία τη Μαρία Μπακοδήμου.

Σαρωτικό το J2US στα νεανικά κοινά

Από τις 20.00 μέχρι τις 21.00 το σόου του Νίκου Κοκλώνη ήταν πρώτο σε όλα τα κοινά  με ποσοστά που έφτασαν στο 19% ενώ από τις 12 και μετά τα ποσοστά του J2US ξεπέρασαν το 20% όχι μόνο στο κοινό 18-54 αλλά και στο σύνολο του κοινού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια προβολής του J2US, o Alpha ήταν πρώτο κανάλι σε τηλεθέαση με 17% στο κοινό 18-54, με διαφορά 2,1 μονάδες από τον ανταγωνισμό.

Για ακόμη ένα Σάββατο, το J2US είχε με το μέρος του να νεανικά κοινά και όχι μόνο.

Έτσι έφτασε στο 18,1% έναντι 16,6% του δεύτερου τη τάξει προγράμματος στο κοινό 15-44 ενώ στο κοινό 25-44 στο 18,5% έναντι 18,1%.

Η ψαλίδα άνοιξε σχεδόν 7 μονάδες στο κοινό 15-44 όπου η πρωτοκαθεδρία του J2US είναι αδιαμφισβήτητη: 20% έναντι 13,4% του δεύτερου τη τάξει προγράμματος

Με πρωτιά έκλεισε η βραδιά και στα επιμέρους κοινά.

Συγκεκριμένα το J2US είδαν:

Γυναίκες 15-44: 20,3% έναντι 17,4%

Γυναίκες 25-44: 21% έναντι 18,8%