Ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή “Για την παρέα”
J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή “Για την παρέα”

Ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή “Για την παρέα”

Καλεσμένος της εκπομπής “Για Την Παρέα” και του Νίκου Μουτσινά ήταν το απόγευμα της Παρασκευής ο Νίκος Κοκλώνης. Οι δύο παρουσιαστές ταξίδεψαν μαζί στο Σάο Πάολο για τις ανάγκες του Celebrity Travel. Λίγο πριν βγει στον αέρα το συγκεκριμένο ταξίδι, από τη συχνότητα του OPEN, ο Mr. Travel, κάθισε στην πολυθρόνα απέναντι στο Νίκο Μουτσινά και μίλησαν για τηλεόραση.

Η μετακόμιση του Celebrity Travel

Ο παρουσιαστής του “Για την Παρέα” σχολίασε το γεγονός πως, όπως και εκείνος άλλωστε, ο Νίκος Κοκλώνης άλλαξε φέτος τηλεοπτική στέγη. «Σε ακολουθώ από τον ΑΝΤ1 στο OPEN» του απάντησε με χιούμορ ο παρουσιαστής του Celebrity Travel. Ωστόσο πρόσθεσε: «Εγώ δεν το βλέπω σαν αλλαγή, γιατί όλη η ομάδα είναι η ίδια, όπως ξεκίνησα στον ΣΚΑΙ». Ο Νίκος Κοκλώνης πάντως πρόσθεσε πως “έγιναν πολλά στον ΑΝΤ1” πέρσι, χωρίς όμως να θέλει να επεκταθεί περαιτέρω για το θέμα.

Ο Mr. Travel εξηγεί στο Νίκο Μουτσινά πως δεν αντέχει να κάθεται σε ένα μέρος. Του λείπει συνεχώς το ταξίδι και έτσι η εκπομπή που κάνει τα τελευταία χρόνια τον γεμίζει απόλυτα. Στην ερώτηση αν θα έκανε κάτι άλλο στην τηλεόραση δεν εμφανίστηκε καθόλου αρνητικός.

Δείτε το πρώτο απόσπασμα:

Ο Νίκος Κοκλώνης επανέλαβε την πολύ καλή σχέση φιλίας που τον συνδέει με τη Νατάσα Καλογρίδη, αλλά και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Όπως τόνισε, εκείνος είναι η αιτία που οι δυο φίλοι του είναι μαζί. Όσο για τα reality επιβίωσης; Ο Mr. Travel αποκαλύπτει πως του έχει γίνει πρόταση να πάρει μέρος σε κάποιο από αυτά. «Ήταν να πάω. Δεν πήγα ούτε πέρσι, ούτε φέτος» είπε και πρόσθεσε: «Φαντάσου να βλέπεις τον Κοκλώνη να κυνηγάει μια καρύδα, να σέρνεται στην παραλία. Είμαι ένας άνθρωπος που άμα δεν μου δίνεις φαγητό, έχω πρόβλημα».

Βλέπω φανατικά Project Runway

Όσο για τις εκπομπές που παρακολουθεί στην τηλεόραση; Ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε πως βλέπει την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά σε επανάληψη. Σε κάθε περίπτωση, από την πληθώρα νέων προγραμμάτων στην ελληνική τηλεόραση, ο παρουσιαστής του Celebrity Travel δηλώνει φανατικός του Project Runway.  «Όταν έπαιξε πήρα τηλέφωνο στο σταθμό και λέω ‘είναι λίγο  πιο ανάλαφρο το show’. Αλλά μου αρέσει, είναι νομίζω το πιο ωραίο show μόδας στην ελληνική τηλεόραση».

Δείτε το δεύτερο απόσπασμα:

Το Celebrity Travel επιστρέφει με το δεύτερο μέρος από την Κόστα Ρίκα, αυτό το Σάββατο στις 20.00. Όσο για το ταξίδι με το Νίκο Μουτσινά, αυτό θα το παρακολουθήσετε στην μεθεπόμενη εκπομπή.