Το ταξίδι στο Περού συνεχίζεται
J2US

Το ταξίδι στο Περού συνεχίζεται

Το ταξίδι στο Περού συνεχίζεται

Το Celebrity Travel και ο Νίκος Κοκλώνης συνεχίζουν μαζί με το Μιχάλη και τον Γρηγόρη Σεϊτη το ταξίδι τους στο Περού. Το Celebrity Travel βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα κάτω από τα μάγια του πολιτισμού των Ίνκας.

Ο Νίκος Κοκλώνης οδηγεί τους καλεσμένους του, τον Μιχάλη και το Γρηγόρη Σεϊτη στα βήματα των Ίνκας, του Μπολιβάρ και του Χάρυ Μπίνγκαμ. Βρίσκονται στο μυστηριακό Μάτσου Πίτσου και νιώθουν πώς είναι να σου κόβεται η ανάσα από την ομορφιά του τοπίου ενώ θαυμάζουν και την ικανότητα των Ίνκας να δαμάζουν το σκληρό τοπίο των Άνδεων.

Ένα ταξίδι ζωής που συνοδεύεται από εμπειρίες ζωής αλλά και εξομολογήσεις. Ο Νίκος Κοκλώνης και οι καλεσμένοι του βλέπουν όλα όσα συνθέτουν την παράδοση της περιοχής από την εποχή των Ίνκας μέχρι σήμερα. Μαθαίνουν για την παραδοσιακή τέχνη επεξεργασίας μαλλιού από αλπάκα για τη δημιουργία των περίτεχνων υϕαντών.

Στη συνέχεια, η παρέα του Celebrity Travel επισκέπτεται το εντυπωσιακό τοπίο με τις αλυκές στην περιοχή Μάρας σε υψόμετρο 3.000μ. και δοκιμάζει τοπικές γεύσεις οι οποίες διαφέρουν τόσο πολύ από την Ευρώπη.

Τέλος, θα γνωρίσουν τους ανθρώπους με το μαύρο αίμα όπως λένε, που ακολουθούν έναν σχεδόν πρωτόγονο τρόπο ζωής σε τεχνητά νησιά από καλάμια μέσα στη λίμνη Τιτικάκα.

Τίποτα σε αυτό το ταξίδι δεν είναι κάτι αναμενόμενο. Είναι ένα ταξίδι γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις. Όπως το challenge που ο Νίκος Κοκλώνης είχε ετοιμάσει για τους καλεσμένους του. Το παραδοσιακό παιχνίδι El Sapo αποδείχθηκε ιδιαίτερα απαιτητικό και χρειάστηκε να επιστρατεύσουν όποια βοήθεια είχαν για να το φέρουν εις πέρας.

Μη χάσετε το Celebrity Travel το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου στις 20.00 στο OPEN.