Δέσποινα Βανδή: Στη Σύρο για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής
Ελλάδα

Δέσποινα Βανδή: Στη Σύρο για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής

Δέσποινα Βανδή: Στη Σύρο για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής

Στη Σύρο βρέθηκε αυτές τις μέρες η Δέσποινα Βανδή, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της νέας της εκπομπής που θα προβληθεί στο Open TV. Η τραγουδίστρια επισκέφτηκε την πρωτεύουσα των Κυκλάδων τη Δευτέρα, για το τρίτο κατά σειρά γύρισμα που θα αφορά το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα.

https://www.instagram.com/p/Bq8CRAmB-z5/

Πρόκειται για μια ιδέα που ήθελε να πραγματοποιήσει εδώ και χρόνια και που σκοπό έχει να παρουσιάζει την ιστορία, την παράδοση και τα τοπικά προϊόντα κάθε περιοχής, όπου θα επισκέπτεται.

Η Δέσποινα Βανδή ενθουσιάστηκε από τις ομορφιές της Σύρου

Η Δέσποινα Βανδή ενθουσιάστηκε από τις ομορφιές της Σύρου

Το πρώτο γύρισμα έγινε στη νότια Πελοπόννησο, ενώ αυτό των τελευταίων ημερών στις Κυκλάδες είναι το τρίτο.

Μάλιστα είπε πως στα γυρίσματα της εκπομπής τρώει μαζί με τον κουμπάρο της και σκηνοθέτη, Κώστα Καπετανίδη, ότι φτιάχνει μαγειρεύει ο Βαγγέλης Δρίσκας.

https://www.instagram.com/p/BrASgBNBskN/

https://www.instagram.com/p/Bq9tKj5H17_/

Η Δέσποινα Βανδή ενθουσιάστηκε από το κυκλαδίτικο νησί και ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στο Instagram της, χαρακτηρίζοντας ως ”στολίδι” το γνωστό νησί.

https://www.instagram.com/p/Bq9rjb1nC2k/

https://www.instagram.com/p/Bq9suUTH8Ry/

https://www.instagram.com/p/Bq_zCNrHYYI/

Η εκπομπή αναμένεται να είναι ταξιδιωτική, αλλά θα έχει και πινελιές μαγειρικής, και για το λόγο αυτό μαζί με την τραγουδίστρια θα δούμε και τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα. Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα φιλοδοξεί να γυρίσει όλη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας τις ομορφιές της χώρας μας.

https://www.instagram.com/p/BoeLkxPi5aV/

https://www.instagram.com/p/Bol7aUbiTRO/

Πέρα από το νέο αυτό concept, η Δέσποινα θα παρουσιάζει το X Factor στο ίδιο κανάλι, στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.