#InstaCelebs: Από το #1 της JLo στο Γιάννη της Σμαράγδας Καρύδη
Ελλάδα

#InstaCelebs: Από το #1 της JLo στο Γιάννη της Σμαράγδας Καρύδη

#InstaCelebs: Από το #1 της JLo στο Γιάννη της Σμαράγδας Καρύδη

Μπορεί το #Vote να είχε την τιμητική του, αλλά δεν είναι και το μόνο θέμα στο μαγικό κόσμο του Instagram. Η γλυκιά φωτογραφία του Neymar Jr με το γιο του, η αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Κορινθίου, τα σκυλιά stars της ελληνικής showbiz, το πιο απρόσμενο photobombing κι άλλα πολλά είναι εδώ, για να έχετε τα #InstaCelebs νέα της μέρας σε ένα «κλικ».

#LikeFatherLikeSon

Μια τρυφερή αγκαλιά με το γιο του Davi Lucca, μοιράστηκε στο Instagram, ο 26χρονος άσος της Paris Saint-Germain, Neymar Jr. Η λεζάντα του “Love u my litte boy”, τα λέει όλα.

https://www.instagram.com/p/Bp4fqwgAOWk/?utm_source=ig_web_copy_link

#Dreambuilding

Τη φωτογραφία της από ένα όμορφο απόγευμα με τον #1 αγαπημένο της Alex Rodriguez μοιράστηκε με τους followers της η JLo. Η τραγουδίστρια διατηρεί δεσμό με τον πρώην παίκτη του baseball τον τελευταίο χρόνο κι εδώ τους βλέπουμε πιο όμορφους και πιο σικάτους από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/Bp3T0tIAAUT/?utm_source=ig_web_copy_link

#NewBlondeInTown

Η Μαρία Κορινθίου αποχωρίστηκε το χαρακτηριστικό μελαχρινό των μαλλιών της κι έγινε ξανθιά. Οι fans της είπαν τόσο όμορφα λόγια για την αλλαγή της αυτή, που εκείνη με τη σειρά της ανέβασε ακόμη μια φωτογραφία να τους ευχαριστήσει.

https://www.instagram.com/p/Bp4GjjXBTnF/?utm_source=ig_web_copy_link

#ThankUNext

Ένα teaser video από το clip του νέου της τραγουδιού “Thank U, Next” ανέβασε στο Instagram η Ariana Grande. Λίγες ώρες πριν το ανεβάσει, είχε βγει και το επίσημο πόρισμα για το θάνατο του πρώην συντρόφου της Mac Miller, που τελικά οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

https://www.instagram.com/p/Bp4yA9NA5n9/?utm_source=ig_web_copy_link

#InTimeToVote

Η Demi Lovato, μετά από 3 μήνες σε κλινική αποτοξίνωσης, πήρε εξιτήριο και πήγε να ψηφίσει στις ενδιάμεσες εκλογές της Αμερικής. Η τραγουδίστρια είχε μπει στο πρόγραμμα, μετά από υπερβολική κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών, που παραλίγο να στοιχίσουν τη ζωή της. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, παροτρύνει τους followers της να ψηφίσουν κι εκείνοι.

https://www.instagram.com/p/Bp2jlPwh53d/?utm_source=ig_web_copy_link

#Labradorable

Ο Γιάννης, το λαμπραντόρ της Σμαράγδας Καρύδη (με τη δική του σελίδα στο Instagram), πάει στο γιατρό κι έχει μούτρα. Για να μην ξεχάσει τη στιγμή, η «μαμά» του μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους φίλους της.

https://www.instagram.com/p/Bp2L4BVBGOF/?utm_source=ig_web_copy_link

#MollyOnlyStar

Δεν έχει μόνο ο Γιάννης τη δική του σελίδα στο Instagram, αλλά και η Molly του Γιώργου Μαυρίδη, η οποία δηλώνει και πραγματική σταρ. Εδώ, ο Γιώργος Μαυρίδης, κλέβει λίγη από τη δόξα της και την ανεβάζει στο Insta-story του.

https://streamable.com/47yoc

#PositiveSideOfLife

Το θετικό μήνυμα της μέρας είναι από την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία περιγράφει αναλυτικά στο Instagram post της πώς άρχισε να ασχολείται με το windurf, ένα χρόνο αφότου το είχε αφήσει λόγω εγκυμοσύνης. Στο στιγμιότυπο είναι με τη φίλη και συναθλήτριά της, Μάρθα.

https://www.instagram.com/p/Bp2YH40g3l5/?utm_source=ig_web_copy_link

#PhotobombingLikeAPro

Πριν λίγες μέρες ήταν τα γενέθλια του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Εκεί, η Ρούλα Ρέβη τον τράβηξε μια φωτογραφία με τη σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια. Η Δήμητρα Γαλάνη, με το χιούμορ που έχει ως άνθρωπος, έκανε photobombing στη φωτογραφία του ζευγαριού. Μαθαίνουμε πως η τραγουδίστρια θα συνεργαστεί με ράπερ-έκπληξη τους προσεχείς μήνες.

https://www.instagram.com/p/BpxoT9xBiXc/?utm_source=ig_web_copy_link