#InstaCelebs: Το skydiving της Μακρυπούλια κι ο ανιψιός της Συνατσάκη
Ελλάδα

#InstaCelebs: Το skydiving της Μακρυπούλια κι ο ανιψιός της Συνατσάκη

#InstaCelebs: Το skydiving της Μακρυπούλια κι ο ανιψιός της Συνατσάκη

Έλληνες και ξένοι celebrities μοιράζονται καθημερινά μερικές από τις καλύτερες στιγμές τους στο Instagram. Από το backstage του νέου video clip του Κωνσταντίνου Αργυρού μέχρι τους αξιότιμους φίλους της Penelope Cruz, συγκεντρώσαμε εδώ όλα τα post που μας έκαναν “κλικ”.

#GoodmorningSanti

Ο γιος της Eva Longoria είναι κούκλος κι η περήφανη μαμά δε χάνει ευκαιρία να μοιράζεται τις φωτογραφίες του. Εδώ, σε μια γλυκιά κυριακάτικη στιγμή τους, που ανέβασε μια μέρα αργότερα.

https://www.instagram.com/p/Bq7ifd6Bqm0/?utm_source=ig_web_copy_link

#CaneCorsoBaby

Η Βάσω Λασκαράκη δεν έχει μόνο τον πανέμορφο γάτο της Mikie, καθώς η οικογένεια απέκτησε ένα νέο μέλος. Ένα Cane Corso κουτάβι, τη Roza. Εδώ η «μαμά» μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία της Roza.

https://www.instagram.com/p/Bq7K2OkA1K7/?utm_source=ig_web_copy_link

#MyNephewIsBetterThanYours

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε μια φωτογραφία με τον «ανιψιό» της, Ορέστη, κι έγραψε: «Επιβεβαιώνω. Με μισούν όλα τα γατιά. Όχι μόνο το δικό μου».

https://www.instagram.com/p/Bq5RkP7h9Zh/?utm_source=ig_web_copy_link

#BenIsBack

Η Julia Roberts ποζάρει με τον 19χρονο Lucas Hedges, με τον οποίο πρωταγωνιστεί στην ταινία Ben Is Back, που θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα στα σινεμά.

https://www.instagram.com/p/Bq7uBn1g8cB/?utm_source=ig_web_copy_link

#ToKatiParapano

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε πρόσφατα τον καινούριο του δίσκο «Το Κάτι Παραπάνω». Ωστόσο το video clip από το ομώνυμο κομμάτι. γυρίζεται τώρα κι εκείνος μοιράστηκε με τους followers του ένα στιγμιότυπο από τα backstage.

https://www.instagram.com/p/Bq5ZU2-BbWk/?utm_source=ig_web_copy_link

#HerPreciousFriends

Δύο γενιές από τη λαμπερή ιστορία του κινηματογράφου σε μια φωτογραφία. Η παθιασμένη μούσα του Αλμοδόβαρ, Penelope Cruz συνταντά το σύμβολο της ιταλικής φινέτσας, τη Sofia Lauren.

https://www.instagram.com/p/Bq29K_vFoiZ/?utm_source=ig_web_copy_link

#VoutiaStoKeno

Η Ζέτα Μακρυπούλια, ως γνήσια «λιονταρίνα», αποδεικνύει ότι τολμάει να κάνει πράγματα που άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν ούτε καν να τα σκεφτούν. Όπως για παράδειγμα το… skydiving που έκανε πριν λίγες ημέρες!

https://www.instagram.com/p/Bq4vLkpA5cP/?utm_source=ig_web_copy_link