«Ζητείται Ψεύτης»: Εκτός «Παλλάς» ο Μάρκος Σεφερλής!
Ελλάδα

«Ζητείται Ψεύτης»: Εκτός «Παλλάς» ο Μάρκος Σεφερλής!

«Ζητείται Ψεύτης»: Εκτός «Παλλάς» ο Μάρκος Σεφερλής!

Την ακύρωση της παράστασης “Ζητείται Ψεύτης”, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο Μάρκος Σεφερλής ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής. Η είδηση που αναφέρεται σήμερα στο νέο τεύχος του ΟΚ!  επιβεβαιώθηκε και από την εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Η ανακοίνωση των θεατρικών σκηνών

“Η παραγωγός εταιρία “Θεατρικές σκηνές ΑΕ” βρίσκεται στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη ματαίωση της αναβίβασης της θεατρικής παράστασης του έργου του Δ. Ψαθά “Ζητείται Ψεύτης” για λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεται η ίδια. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα καταβάλουμε όλες τις δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση της παράστασης, αλλά δυστυχώς η προσπάθειες απέβησαν άκαρπες για λόγους που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής και ευθύνης μας, με αποτέλεσμα η εταιρία να υποστεί επιχειρηματική και ηθική ζημιά”

Το παρασκήνιο της ματαίωσης

Η παράσταση θα ανέβαινε αφού κάνει αυλαία το έργο “Οι Μάγισσες της Σμύρνης”, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, στη σκηνή του θεάτρου “Παλλάς”. Όπως αναφέρεται στην επιστολή της εταιρίας παραγωγής, επρόκειτο για έναν τεράστιο θίασο 25 ατόμων. Μέχρι σήμερα, γνωρίζαμε πως στην παράσταση θα εμφανίζονταν πλην του Μάρκου Σεφερλή, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ναταλία Δραγούμη και η Αποστολία Ζώη.

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” αναφέρθηκε πως το πρόβλημα προέκυψε έπειτα από απαιτήσεις πρωταγωνιστών που δεν είχαν συμφωνηθεί εκ των προτέρων. Ένα άλλο αγκάθι ήταν η θέση των ονομάτων στη μαρκίζα του θεάτρου. Επιπλέον από την εκπομπή έγινε η επισήμανση πως η εταιρία είχε ζητήσει από τους πρωταγωνιστές να απέχουν από άλλες θεατρικές παραστάσεις για το διάστημα Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου. Όσο δηλαδή θα πραγματοποιούνταν εντατικές πρόβες για το κλασικό έργο του Δημήτρη Ψαθά.

Το σχόλιο της Έλενας Τσαβαλιά

Αν και κανείς από τους πρωταγωνιστές δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα, το πρώτο έμμεσο σχόλιο έρχεται από την Έλενα Τσαβαλιά. Η ηθοποιός και σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή με μια ανάρτηση στο instagram ανέφερε μεταξύ άλλων: “Σ’ αγαπώ για τη δεύτερη σκέψη που ΔΕΝ κάνεις ποτέ (ενώ θα έπρεπε!). Μείνε αυτός ο υπέροχος άνθρωπος που είσαι και άσε τους άλλους να κατεβάζουν τα μάτια όταν σε συναντούν!”.

https://www.instagram.com/p/BqKEdAJHoxE/