Δημοσιογράφος σε Τραμπ: «Είστε ο πρόεδρος, δεν είστε κάποιος τρελός θείος…»
Διεθνή

Δημοσιογράφος σε Τραμπ: «Είστε ο πρόεδρος, δεν είστε κάποιος τρελός θείος…»

Δημοσιογράφος σε Τραμπ: «Είστε ο πρόεδρος, δεν είστε κάποιος τρελός θείος…»

Η Savannah Guthrie «έστησε στον τοίχο» τον πλανητάρχη

Δεύτερο debate μετά τη διάγνωση του Donald Trump με κορονοϊό μπορεί να μην έγινε αλλά αντ΄αυτού πραγματοποιήθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα τηλεμαχία με τους υποψήφιους για την προεδρία να παραχωρούν την ίδια ώρα συνεντεύξεις σε διαφορετικά κανάλια.

Δυστυχώς, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος έπεσε στα χέρια της δημοσιογράφου Savannah Guthrie του NBC, η οποία δεν τον άφησε σε «χλωρό κλαρί» βομβαρδίζοντάς τον συνεχώς με ερωτήσεις που επί της ουσίας στηλίτευσαν τις συνομοσιολογικές του απόψεις.

Πολλές φορές οι τόνοι ανέβηκαν με αποκορύφωμα την ερώτηση για ένα retweet που έκανε από χρήστη της πλατφόρμας που ισχυριζόταν ότι ο θάνατος του Osama Bin Laden ήταν σκηνοθετημένος.

«Γιατί δημοσιεύσατε ένα τέτοιο ψέμα στους followers σας», τον ρώτησε η Guthrie.

«Αυτό ήταν ένα retweet. Ήταν η γνώμη κάποιου αλλου. Το έβαλα εκεί έξω κι ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του. Δεν παίρνω θέση».

Αυτή του η τοποθέτηση έβγαλε από τα ρούχα της τη δημοσιογράφο που του αντέτεινε:
«Είστε ο πρόεδρος, δεν είστε κάποιος τρελός θείος κάποιου που κάνει retweet ό,τι του κατέβει».

Πολύς κόσμος και συνάδελφοί της την επιδοκίμασαν για τις αιχμηρές ερωτήσεις της αλλά και τον τρόπο που έστησε τον Αμερικανό πρόεδρο στον τοίχο μετά τα όσα απίστευτα έχει ξεστομίσει όλο το διάστημα της πανδημίας.