Εξιτήριο για τον Donald Trump: «Μην φοβάστε τον κορονοϊό»
Διεθνή

Εξιτήριο για τον Donald Trump: «Μην φοβάστε τον κορονοϊό»

Εξιτήριο για τον Donald Trump: «Μην φοβάστε τον κορονοϊό»

Ελάχιστα έχει καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης

Φαίνεται πως ο Donald Trump ουδέποτε πήρε σοβαρά την πανδημία του κορονοϊού και ανάλογα λειτουργεί ακόμα και τώρα που νοσεί. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ νοσηλεύτηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο όπου έλαβε την απαραίτητη θεραπεία για τον Covid – 19.

Μάλιστα δεν δίστασε να κάνει μια σύντομη βόλτα με το αυτοκίνητό του, πριν από το αναμενόμενο εξιτήριο, προκαλώντας σφοδρές επικρίσεις για το ότι θέτει τόσο τον ίδιο όσο και τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του σε μεγάλο κίνδυνο.

«Αναφέρεται ότι τα Μέσα ενημέρωσης αναστατώθηκαν επειδή μπήκα σε ένα ασφαλές όχημα για να ευχαριστήσω τους πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές που στέκονταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμη και ημέρες, για να τιμήσουν τον πρόεδρό τους. Αν δεν το έκανα, τα Μέσα θα έλεγαν ότι ήμουν αγενής», έγραψε στο Twitter.

Πριν από λίγη ώρα, έπειτα από δική του απαίτηση, πήρε εξιτήριο και προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο Twitter: «Θα φύγω από το σπουδαίο Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ σήμερα στις 18:30 (τοπική ώρα – 22:30 ώρα Ελλάδας). Νιώθω πολύ καλά! Μην φοβάστε τον COVID. Μην τον αφήσετε να εξουσιάζει τη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, υπό την κυβέρνηση Trump, ορισμένα πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώση. Νοιώθω καλύτερα από ό,τι πριν από 20 χρόνια!».