G7: Βόλτα στη θάλασσα έκαναν οι πρώτες κυρίες!
Διεθνή

G7: Βόλτα στη θάλασσα έκαναν οι πρώτες κυρίες!

G7: Βόλτα στη θάλασσα έκαναν οι πρώτες κυρίες!

Οι “πρώτες κυρίες” της G7 αφιέρωσαν το πρωινό τους σήμερα σε ένα από τα θέματα της συνόδου κορυφής, την προστασία των ωκεανών και των υδάτων, αφού προηγουμένως παρακολούθησαν επιδείξεις σερφ και διάσωσης στη θάλασσα από νέους αθλητές.

Πιο χαλαρή εμφανίστηκε σήμερα η κυρία Τραμπ η οποία χαιρέτησε με “hi 5” τους σέρφερς.

Η θερμή σχέση μεταξύ της Μελάνια Τραμπ και της Μπριζίτ Μακρόν ήταν αυτό που τράβηξε τα φλας των δημοσιογράφων.

Η Μπριζίτ υποδέχτηκε την Μελάνια με μια τρυφερή αγκαλιά και ένα φιλί, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν χέρι-χέρι στο σημείο της συνάντησης.

Οι δύο πρώτες κυρίες με τις στιλιστικές τους επιλογές έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, επέλεξε ένα μεσάτο φόρεμα, λίγο πάνω από το γόνατο στο χρώμα της άμμου από τον δημοφιλή γαλλικό οίκο Louis Vuitton, ενώ η Μελάνια έκανε μία άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα του οίκου Alaia.

Στη συνάντηση, εκτός των δύο κυριών, συμμετείχαν και η Άκιε Άμπε (σύζυγος του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε), η Σεσίλια Μορέλ (σύζυγος του προέδρου της Χιλής Σεμπαστιάν Πινιέρα), η Τζένι Μόρισον (σύζυγος του Αυστραλού πρωθυπουργού Σκοτ Μόρισον) καθώς και οι σύζυγοι του Ντόναλντ Τουσκ και του Ντέιβιντ Μάλπας, προέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας.