Οι Γερμανικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη Μαντλίν Μακάν
Διεθνή

Οι Γερμανικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη Μαντλίν Μακάν

Οι Γερμανικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη Μαντλίν Μακάν

Ψάχνουν στοιχεία στο Ανόβερο

Μπορεί να έχουν περάσει 13 χρόνια από την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν, ωστόσο η υπόθεση άνοιξε έπειτα από νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γερμανική αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες σε ένα μποστάνι, κοντά στο Ανόβερο, αναζητώντας νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της μικρής, η οποία αγνοείται από τον Μάιο του 2017, όταν έκανε διακοπές με τους γονείς της στην Πορτογαλία.

Τα τελευταία νέα θέλουν τις Αρχές με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων και εκσκαφέων να «χτενίζουν» το χωράφι, χωρίς ωστόσο να έχουν δώσει πληροφορίες για τα αποτελέσματα της έρευνας που ξεκίνησε την Τρίτη.

Ο λόγος που ψάχνουν στοιχεία στο συγκεκριμένο χωράφι είναι γιατί έχουν εντοπιστεί τα θεμέλια μιας παλιάς εξοχικής κατοικίας που περιλάμβανε ένα υπόγειο. Εκεί φέρεται να ζούσε ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν, ο 43χρονος Κρίστιαν Μπ.

Μια εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μπράουνσβαϊχ, που είναι αρμόδια για την έρευνα, δεν θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γερμανικές αρχές είναι πεπεισμένες ότι η Μαντλίν είναι νεκρή.