ΗΠΑ: Αυτή είναι η 31χρονη καλλονή που κόλλησε με κορονοϊό Τραμπ και Μελάνια
Διεθνή

ΗΠΑ: Αυτή είναι η 31χρονη καλλονή που κόλλησε με κορονοϊό Τραμπ και Μελάνια

ΗΠΑ: Αυτή είναι η 31χρονη καλλονή που κόλλησε με κορονοϊό Τραμπ και Μελάνια

Οι «κακές γλώσσες» κάνουν λόγο για ειδύλλιο με τον πλανητάρχη

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Τραγική ειρωνεία αν αναλογιστούμε όλες τις αφοριστικές δηλώσεις του  Ρεπουμπλικάνου προέδρου για τον ιό και τη σπουδαιότητά του και σίγουρα ένα βαρύ πλήγμα στη δημοτικότητά του ένα βήμα πριν από τις αμερικανικές εκλογές.

Υπεύθυνη για τους τελευταίους μπελάδες του Τραμπ μία στενή συνεργάτιδά του, η Hope Hicks, η οποία διαγνώστηκε θετική και είναι το άτομο που κόλλησε το προεδρικό ζεύγος, καθώς ταξίδεψαν μαζί στο Οχάιο για το πρώτο debate με τον Τζο Μπάιντεν.

Ποια είναι η Χόουπ Χικς

Η Χόουπ Χικς Hicks γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1988 κι έχει σπουδάσει δημόσιες σχέσεις. Άλλωστε, προέρχεται από μία οικογένεια που ασχολείται με τον τομέα αυτό, ενώ ο πατέρας της, μεταξύ άλλων, υπήρξε Αντιπρόεδρος Επικοινωνίας στη NFL (National Football League) από το 2010 έως το 2015.

Στην εφηβεία της υπήρξε μοντέλο και πόζαρε σε πολλά εξώφυλλα, ενώ ήταν και κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνια του Ραλφ Λόρεν. Αλλά το μόντελινγκ δεν το είδε ποτέ επαγγελματικά.

Οι δημόσιες σχέσεις την ενδιέφεραν και από νωρίς βρέθηκε σε θέσεις – κλειδιά σε σημαντικούς οργανισμούς. Εργάστηκε και στην εταιρεία μόδας της Ιβάνκα Τραμπ και κάπου εκεί ξεκίνησε και η πιο στενή επαγγελματική της σχέση με την οικογένεια, ακόμη και με τον πατριάρχη αυτής, Ντόναλντ.

Από το καλοκαίρι του 2017 είχε αναλάβει διευθύντρια επικοινωνίας του πλανητάρχη, με τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ειδύλλιο ανάμεσά τους, κάτι που έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Στα τέλη του Φεβρουαρίου του 2018, η Χικς αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι είπε «αθώα ψέματα» κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στο Κογκρέσο, για τα όσα συμβαίνουν στον Λευκό Οίκο.

Ακολούθησε η παραίτησή της που τάραξε τα νερά και προκάλεσε συζητήσεις.