ΗΠΑ: Εβραίος γιατρός ανέλαβε να σώσει τη ζωή ασθενή με ναζιστικά τατουάζ
Διεθνή

ΗΠΑ: Εβραίος γιατρός ανέλαβε να σώσει τη ζωή ασθενή με ναζιστικά τατουάζ

ΗΠΑ: Εβραίος γιατρός ανέλαβε να σώσει τη ζωή ασθενή με ναζιστικά τατουάζ

Συγκλονίζει η μαρτυρία του

Η ιστορία ενός Εβραίου γιατρού στις ΗΠΑ που κλήθηκε να αναλάβει έναν ασθενή με γεμάτο το σώμα του από ναζιστικά σύμβολα είναι ο απόλυτος ορισμός της τραγικής ειρωνείας…

Ο Taylor Nichols μέσα από 17 αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αφηγήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους την απίστευτη περίπτωση που του έτυχε στο νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται.

«Όλοι μας ξέραμε ακριβώς τι σκέφτεται για μας», έγραψε εξηγώντας ότι η ομάδα του απαρτιζόταν από τον ίδιο, μία μαύρη νοσοκόμα κι έναν κι έναν ασιατικής καταγωγής τεχνικό ιατρικών μηχανημάτων, που πιστοί στο καθήκον τους έσπευσαν να σώσουν τον άνδρα παρά τις πεποιθήσεις, που πρόδιδαν τα τατουάζ του ότι είχε.

Και συνέχισε:

«Τον έφερε ασθενοφόρο, με δυσκολία στην αναπνοή. Έμοιαζε άρρωστος, αισθανόταν άβολα. Ήταν τρομαγμένος. Όταν τον βάλαμε στο φορείο και του βγάλαμε το πουκάμισο για να του περάσουμε τη ρόμπα των ασθενών του νοσοκομείου, είδαμε όλοι μας πως είχε πολλά ναζιστικά τατουάζ, μια σβάστικα χτυπημένη περήφανα στο στήθος και τατουάζ των SS.

Τότε, σε κάποια στιγμή ο ασθενής γύρισε έντρομος και ζήτησε από τον γιατρό να μην τον αφήσει να πεθάνει.

«Μη με αφήσεις να πεθάνω, γιατρέ μού είπε. Όλοι μας είδαμε τα σύμβολα μίσους πάνω στο σώμα του που ανακοίνωναν ανοιχτά και περήφανα, τις απόψεις του. Ξέραμε όλοι μας ακριβώς τι σκέφτεται για εμάς. Πόση αξία δίνει στις ζωές μας. Κι όμως, ήμασταν εκεί, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να του δώσουμε μια ευκαιρία να επιβιώσει», τόνισε ο γιατρός στη συγκλονιστική μαρτυρία του.