Kate Middleton: Αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδιά της για να βοηθήσει τα μικρά παιδιά
Διεθνή

Kate Middleton: Αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδιά της για να βοηθήσει τα μικρά παιδιά

Kate Middleton: Αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδιά της για να βοηθήσει τα μικρά παιδιά

Η έρευνα που έγινε και ο μεγάλος στόχος της

Το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη υγιέστερων και πιο ευτυχισμένων παιδιών εξέφρασε η Kate Middleton, ανακοινώνοντας ουσιαστικά πως αυτό θα είναι το μεγάλο της project για την επόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα, από το γραφείο της στο Kensington Palace κυκλοφόρησε τα αποτελέσματα της έρευνας «5 Big Questions on the Under Fives» που διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα πρώτα χρόνια της παιδικής ηλικίας. Αυτή η ηλικιακή ομάδα και τα συστήματα υποστήριξής της, όπως επισημαίνεται στην έρευνα, χρειάζεται μεγαλύτερη βοήθεια.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

«Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να αναδείξουμε τη σημασία των πρώτων χρόνων ενός παιδιού, έτσι ώστε μαζί να οικοδομήσουμε μια πιο καλλιεργημένη κοινωνία», είπε σε διαδικτυακό φόρουμ που διοργανώθηκε από το Royal Foundation.

«Επειδή πιστεύω, ότι τα πρώτα χρόνια ανάπτυξης ενός παιδιού πρέπει να είναι στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες μεγάλες κοινωνικές προκλήσεις και ευκαιρίες της εποχής μας, το επόμενο έτος θα ανακοινώσουμε φιλόδοξα σχέδια για την υποστήριξη αυτού του στόχου», συνέχισε η Kate Middleton.

Επίσης, ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια γνώρισε πολλούς ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και έχει καταλήξει ότι συμβάντα όπως η έλλειψη στέγης, ο εθισμός και η κακή ψυχική υγεία έχουν τις ρίζες τους, συχνά, στα δύσκολα παιδικά χρόνια. Και πρόσθεσε πως επίσης έχει διαπιστώσει ότι ένα θετικό και προστατευτικό περιβάλλον μπορεί να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος. «Και νοιάζομαι πολύ γι’ αυτό» επισήμανε η δούκισσα του Cambridge.

Η έρευνα είχε περισσότερους από 500.000 συμμετέχοντες, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη μελέτη του Ηνωμένου Βασιλείου για την πρώιμη παιδική ηλικία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ