Μητέρα του πιο σατανικού βιαστή της Βρετανίας: “Είναι ακόμα το μωρό μου”
Διεθνή

Μητέρα του πιο σατανικού βιαστή της Βρετανίας: “Είναι ακόμα το μωρό μου”

Μητέρα του πιο σατανικού βιαστή της Βρετανίας: “Είναι ακόμα το μωρό μου”

Πώς περιγράφει η μητέρα τον δράστη που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη;

Μετά τα λόγια του πατέρα του χειρότερου βιαστή στην ιστορία της Βρετανίας που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο οποίος αποδοκίμασε δημόσια τις πράξεις του γιου του, νέες δηλώσεις αυτή τη φορά από τη μητέρα του έρχονται να “φωτίσουν” τις σκοτεινές πτυχές του διαβολικού εγκληματία.

Η μητέρα του Ρέινχαρντ Σινάγκα, αποκαλύπτει ότι είχε προσπαθήσει πολλές φορές να τον πείσει να επιστρέψει στην οικογένειά του, πριν ακόμα ξεκινήσει το ειδεχθές έργο του, χωρίς επιτυχία.

Ο Σινάγκα, ο οποίος καταδικάστηκε σε 60 χρόνια κάθειρξη, έπειτα από κατηγορίες για 195 (!) βιασμούς ανδρών, προέρχεται από μια “καλή χριστιανική οικογένεια”, όπως ανέφερε η μητέρα του.

“Είμαστε καλοί Χριστιανοί και δεν πιστεύουμε στην ομοφυλοφιλία. Είναι το μωρό μου”, τόνισε.

Η Νορμαουάτι περιγράφει το γιο της σαν ένα ευγενικό παιδί με πάθος για τη μάθηση. Όπως λέει πρόκειται για έναν προνομιούχο νεαρό, αφού είχε “πλάτες” την μεγάλη εταιρεία του πατέρα του, ο οποίος κάθε Κυριακή τη συνόδευε στην εκκλησία.

“Δεν έβγαινε πολύ. Ήταν ένα ήσυχο παιδί που έπαιζε καλά πιάνο . Δεν του άρεσε βέβαια πολύ η εκκλησία, αλλά τον ανάγκαζα εγώ”, εξομολογήθηκε.

Ο Σινάγκα συνελήφθη τον Ιούνιο του 2017, όταν ένας 18χρονος με τον οποίο είχαν γνωριστεί σε gay κλαμπ της περιοχής, “ξύπνησε” κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής του παρενόχλησης από τον δράστη.