Νέα δεδομένα για τον Covid-19: Πόσοι άνθρωποι έχουν χαθεί παγκοσμίως;
Διεθνή

Νέα δεδομένα για τον Covid-19: Πόσοι άνθρωποι έχουν χαθεί παγκοσμίως;

Νέα δεδομένα για τον Covid-19: Πόσοι άνθρωποι έχουν χαθεί παγκοσμίως;

Ο αριθμός των θανάτων αυξάνεται καθημερινά

Περισσότεροι από 6000 έχουν χάσει τη ζωή τους παγκοσμίως εξαιτίας του νέου κορονοϊού.

Το μεσημέρι της Κυριακής ανακοινώθηκαν από την Ισπανία 105 νέοι θάνατοι σε διάστημα 24 ωρών, σύμφωνα με τον απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Για την ακρίβεια, συνολικά, 6.036 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον νέο κορονοϊό και 159.844 κρούσματα έχουν καταγραφεί παγκοσμίως.

Η Κίνα παραμένει η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό νεκρών (3.199), όμως στην Ευρώπη καταγράφεται ραγδαία εξάπλωση του ιού, με 1.907 θανάτους.

Από αυτούς οι 1.441 καταγράφηκαν στην Ιταλία και οι 288 στην Ισπανία, κατατάσσοντάς τις δύο πλέον πληγείσες χώρες της Ηπείρου.

Η Nike κλείνει τα καταστήματά της

Η Nike θα κλείσει τα καταστήματά της στις ΗΠΑ και στον Καναδά, τη δυτική Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, από τη Δευτέρα έως τις 27 Μαρτίου λόγω του κορονοϊού.

«Αποφασίσαμε να κλείσουμε τα καταστήματά μας σε πολλές χώρες για να περιορίσουμε τη διασπορά του νέου κορονοϊού», ανακοίνωσε ο αμερικανικός κολοσσός.

Η απόφαση αυτή αφορά τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τις χώρες της δυτικής Ευρώπης, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Τα καταστήματα της Nike στη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και σε μεγάλο μέρος της Κίνας θα παραμείνουν ανοικτά, όπως υπογραμμίζει η εταιρεία.

Πηγή: ΑΠΕ