Ντόναλντ Τραμπ: “Η Μέγκαν ήταν κακιά απέναντι μου αλλά δεν πειράζει”
Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: “Η Μέγκαν ήταν κακιά απέναντι μου αλλά δεν πειράζει”

Ντόναλντ Τραμπ: “Η Μέγκαν ήταν κακιά απέναντι μου αλλά δεν πειράζει”

Ο Αμερικανός Πρόεδρος βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής Good Morning Britain, του Βρετανού παρουσιαστή Piers Morgan.

Ο παρουσιαστής έκανε δώρο στον σημαντικό καλεσμένο του, ένα καπέλο ίδιο με αυτά που φορούσε ο σημαντικότερος πρωθυπουργός της Bρετανίας, Winston Churchill. O Τrump φάνηκε ενθουσιασμένος από το δώρο, το οποίο μάλιστα είχε στο εσωτερικό του τα αρχικά του, DJT.

O Αμερικανός Πρόεδρος δοκίμασε το καπέλο  θέλοντας να τιμήσει τον Churchil, μιας και σήμερα είναι η 75η επέτειος από την απόβαση στη Νορμανδία (γεγονός που σηματοδότησε την αρχή του τέλους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου). Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη επέτειο, τιμούνται όλοι οι ήρωες του B’ Παγκοσμίου Πολέμου.

https://twitter.com/errongordon/status/1136176241193750529

Το εγκώμιο για τον Churchill

Ο Τραμπ είπε πως υπάρχουν κάποιες ομοιότητες μεταξύ του ιδίου και του Churchill, αναφέροντας:

“Είναι εκεί πάνω (δείχνοντας ψηλά). Είναι σίγουρα ήρωας. Είχε την ικανότητα να ανταπεξέρχεται στην πίεση πολύ καλά. Ο Hitler ήταν ασταμάτητος τότε, κατακτούσε τη μία χώρα μετά την άλλη. Τηλεφωνούσε στον Roosevelt και έλεγε: ‘Πρέπει να επέμβεις. Πρέπει να πάρεις μέρος.’  Ήταν σπουδαίος άντρας και αντιδρούσε υπέροχα κάτω από πίεση. Δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι.”

Η μητέρα του και η Βασίλισσα

Ο Ντοναλντ Τραμπ κλήθηκε να μιλήσει και για τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Τι είπε; Ότι η μητέρα του ήταν οπαδός της βασιλικής οικογένειας και ότι θα ήταν περήφανη να τον δει να πηγαίνει στο Παλάτι και να τον υποδέχεται η ίδια η Βασίλισσα.

Tι είπε για τον Πρίγκιπα Κάρολο;

Στη διάρκειας 33 λεπτών συνέντευξη, ο Πρόεδρος της Αμερικής αναφέρθηκε και στην κατ’ ιδίαν  συνάντηση που είχε με τον Πρίγκηπα Κάρολο. Η συνάντηση  έγινε στην αίθουσα που χρησιμοποιούσε ο Churchill κατά τη διάρκεια του πολέμου, στο Westminister. Ο Κάρολος μιλούσε στον Τραμπ με πάθος για την κλιματική αλλαγή επί 90′, προσπαθώντας να τον πείσει για την ύπαρξή της. Φαίνεται όμως πως ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν πείστηκε, αφού δήλωσε σχετικά: “Πιστεύω ότι υπάρχει αλλαγή στον καιρό. Μην ξεχνάτε πως το αποκαλούσαν ‘υπερθέρμανση του πλανήτη’. Όταν αυτό δεν δούλεψε, το είπαν ‘κλιματική αλλαγή΄και τώρα το λένε ‘ακραία καιρικά φαινόμενα’.

Ποια η γνώμη του για τον Χάρι και τη Μέγκαν;

Ο Αμερικανός Πρόεδρος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Χάρι, χαρακτηρίζοντάς τον: “εξαιρετικό τύπο”, διαψεύδοντας ότι εκείνος και η σύζυγός του, Μέγκαν, τον απέφυγαν κατά την επίσκεψή του στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Αναφερόμενος στο σχόλιο που είχε κάνει η Μέγκαν το 2016 όταν τον είχε χαρακτηρίσει μισογύνη, είπε: “Ήταν κακιά απέναντι μου αλλά δεν πειράζει.”

Η συνέντευξη θα προβληθεί σήμερα το απόγεμα από το ITV.

Δείτε ένα απόσπασμά της συνέντευξης εδώ: