Robert Kennedy: Νεκρή η εγγονή του από υπερβολική δόση
Διεθνή

Robert Kennedy: Νεκρή η εγγονή του από υπερβολική δόση

Robert Kennedy: Νεκρή η εγγονή του από υπερβολική δόση

Μια από τις εγγονές του του Robert Kennedy πέθανε χθες Πέμπτη, κατά τα φαινόμενα από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, μέσα σε κτιριακό συγκρότημα το οποίο ανήκει στην οικογένεια στο Haines Port της Μασαχουσέτης, ανέφερε στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα The New York Times.

Η Saoirse Kennedy Hill  ήταν 22 ετών και ο θάνατός της αυτή τη στιγμή αποτελεί πρώτη είδηση σε όλον τον πλανήτη.

Επρόκειτο για μια από τις εγγονές του Rober και της Ethel Kennedy, της σημαντικότερης μορφής αυτής της μητριαρχικής οικογένειας, 91 ετών σήμερα.

«Οι καρδιές μας έσπασαν εξαιτίας της απώλειας της αγαπημένης μας Saoirse », ανέφερε η οικογένεια Kennedy σε ανακοίνωσή της που δημοσίευσαν οι Times και άλλα αμερικανικά ΜΜΕ. «Η ζωή της ήταν γεμάτη ελπίδα, υποσχέσεις και αγάπη».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η γιαγιά της σχολίασε πως «ο κόσμος είναι λιγότερο όμορφος σήμερα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των NYT, ασθενοφόρο κλήθηκε στο κτιριακό συγκρότημα στο Haines Port χθες το απόγευμα και η Saoirse Kennedy Hill μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η εκπρόσωπος του νοσοκομείου δεν ήταν διαθέσιμη για σχόλια.

Η Saoirse Hill φοιτούσε στο Boston College, όπου σπούδαζε επικοινωνία και ήταν αντιπρόεδρος της οργάνωσης νεολαίας των Δημοκρατικών στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, σύμφωνα με τους Τimes.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η νεαρή είχε παραδεχθεί πως δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά της προβλήματα όταν φοιτούσε σε ιδιωτικό σχολείο της Μασαχουσέτης το 2016.

Η Ethel Kennedy έχει βιώσει μια σειρά τραγωδίες, ιδίως τη δολοφονία του συζύγου της και τους πρόωρους θανάτους των δύο από τα ένδεκα παιδιά τους.

Πηγή: ΑΠΕ