Σκάνδαλο στην Τουρκία: Σύζυγος γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή πλήρωσε να τον σκοτώσουν
Διεθνή

Σκάνδαλο στην Τουρκία: Σύζυγος γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή πλήρωσε να τον σκοτώσουν

Σκάνδαλο στην Τουρκία: Σύζυγος γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή πλήρωσε να τον σκοτώσουν

Είχε βάλει στο «μάτι» την περιουσία του

Πρώτο θέμα είναι στην Τουρκία αυτή τη στιγμή η είδηση ότι η σύζυγος γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή μίσθωσε πληρωμένο δολοφόνο για να τον βγάλει από τη μέση με σκοπό να του πάρει την περιουσία.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, εκείνη και ο Emre Asik βρίσκονταν σε διάσταση και τα τελευταίο διάστημα υπήρχε μεγάλη διαμάχη μεταξύ τους για την επιμέλεια των τριών παιδιών τους, με την Yagmur να κατηγορεί τον σύζυγό της ότι ήταν επικίνδυνος για τα παιδιά του.

Ο Emre Asik είναι ένας από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές στην Τουρκία. Έχει αγωνιστεί στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, τη Γαλατάσαραϊ, τη Φενερμπαχτσέ και την Μπεσίκτας ενώ είχε φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Τουρκίας για 53 αγώνες.

Το 2012 παντρεύτηκε στη Γαλλία την αγαπημένη του Yagmur. Τότε κανείς δε φανταζόταν ότι η γυναίκα, που διάλεξε για να μοιραστεί τη ζωή του, θα τον πρόδιδε με το χειρότερο τρόπο.

Σε πρώτο χρόνο, η σατανική γυναίκα προσπάθησε να πείσει τον εραστή της να σκοτώσει το σύζυγό της αλλά όταν εκείνος αρνήθηκε κατέφυγε σε επαγγελματία δολοφόνο.

Η αδίστακτη γυναίκα φέρεται να προσέφερε 10 εκατομμύρια τουρκικές λίρες, ποσό που αντιστοιχεί σε 1,3 εκατομμύρια δολάρια, σε πληρωμένο δολοφόνο για να το σκοτώσει και στη συνέχεια εξαφανίσει το πτώμα του.

Ο δικηγόρος της πάντως επέμενε πριν από λίγους μήνες ότι ο Τούρκος ποδοσφαιριστής είχε αποδεδειγμένα βίαιη συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 35χρονη γυναίκα έδωσε ένα όπλο στον πληρωμένο δολοφόνο και μαζί έψαξαν σε αγροτικές περιοχές στο Ντούζτσε να βρουν ένα «ασφαλές μέρος», όπου θα έθαβαν το πτώμα του συζύγου της.

Λίγο πριν την εκτέλεση, όμως, ο πληρωμένος δολοφόνος μετάνιωσε – για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο – και αποκάλυψε το σατανικό σχέδιο στον ποδοσφαιριστή που γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

https://streamable.com/jzcs5c