Super Bowl: Οι 10 καλύτερες διαφημίσεις
Διεθνή

Super Bowl: Οι 10 καλύτερες διαφημίσεις

Super Bowl: Οι 10 καλύτερες διαφημίσεις

Βραδιά Super Bowl η Κυριακή και δύο ήταν τα βασικά θέματα συζήτησης: η χλιαρή εμφάνιση των Maroon 5 και φυσικά οι διαφημίσεις που παίχτηκαν στα διαλείμματα.

Ως γνωστόν ο πλέον ακριβός τηλεοπτικός χρόνος για τα αμερικάνικά δεδομένα είναι αυτός του Super Bowl οπότε πάνω από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίζουν τους δέκτες τους για να απολαύσουν το αθλητικό θέαμα.

Η εμφάνιση των Maroon 5

Ο Adam Levine και οι Maroon 5 διασκέδασαν κοινό και τηλεθεατές στο περίφημο Super Bowl halftime, με τον Levine να ξεσηκώνει τον κόσμο όταν… γδύθηκε.

Κάποιοι μάλιστα συνέκριναν τη στιγμή με εκείνη της αποκάλυψης του στήθους της Janet Jackson to 2004.

Όλα τα λεφτά στις διαφημίσεις!

Ο τηλεοπτικός χρόνος της βραδιάς του Super Bowl είναι πολύ ακριβός, μιας και τα 30 δευτερόλεπτα κοστίζουν σχεδόν 5,5 εκατομμύρια δολάρια.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου ετοιμάζουν ένα ειδικό σποτάκι που θα παίξει στον τελικό του Super Bowl, τον οποίο και θα δουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Άλλες εταιρείες προσέχουν να πιάσουν τόπο τα 5,5 εκατομμύριά τους κι άλλες όχι. Άλλες διαφημίσεις είναι συγκινητικές, άλλες πολύ αστείες, άλλες πολύ κακές κι άλλες πολύ αδιάφορες.

Για εσάς ξεχωρίσαμε τις 10 πιο αστείες κι ενδιαφέρουσες που προβλήθηκαν και σε αυτές πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα της καλλιτεχνικής σκηνής της Αμερικής.