Τζορτζ Μπους: Δίπλα του μέχρι το τέλος το πιστό του λαμπραντόρ
Διεθνή

Τζορτζ Μπους: Δίπλα του μέχρι το τέλος το πιστό του λαμπραντόρ

Τζορτζ Μπους: Δίπλα του μέχρι το τέλος το πιστό του λαμπραντόρ

Μια πολύ συγκινητική φωτογραφία δημοσίευσε ο Τζορτζ Μπους ο νεώτερος στο λογαριασμό του στο Instagram. Ανέβασε τον Sully, το λαμπραντόρ του πατέρα του, που πιστό μέχρι τέλους στο αφεντικό του, κάθεται μπροστά από το φέρετρο του αποβιώσαντος 41ου προέδρου των ΗΠΑ.

https://www.instagram.com/p/Bq6L8MCghmo/?utm_source=ig_web_copy_link

“Όσο και αν θα λείψει στην οικογένειά μας, μας ανακουφίζει να ξέρουμε ότι θα φέρει την ίδια χαρά στο καινούργιο του σπίτι όση έφερε στον 41ο (εννοεί πρόεδρο των ΗΠΑ)”, έγραψε ο Τζορτζ Μπους.

Παντού μαζί

Το συμπαθές λαμπραντόρ είναι “σκύλος υπηρεσίας”, όπως ονομάζεται, δηλαδή ειδικά εκπαιδευμένο για να βοηθά άτομα με αναπηρία. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο,  ήταν καθηλωμένος τα τελευταία χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι και ο Σάλι ήταν ο πιστός του σύντροφος από το καλοκαίρι, οπότε και απεβίωσε η σύζυγος του Μπους, Μπάρμπαρα.

https://www.instagram.com/p/Bk0tn-NH3Ah/?utm_source=ig_web_copy_link

Η τελευταία φορά που έκανε την εμφάνισή του μαζί με τον πρώην πρόεδρο ήταν στις πρόσφατες ενδιάμεσες εκλογές, οπότε ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος ψήφισε.

https://www.instagram.com/p/BppsT2FFZZN/?utm_source=ig_web_copy_link

Ένα μήνα νωρίτερα, το σκυλί “χρημάτισε” χρέη παράνυμφου στο γάμο της δεύτερης κόρης του Τζορτζ Μπους του νεότερου, Μπάρμπαρα, όπου παραβρέθηκε και ο παππούς της.

https://www.instagram.com/p/BoqBiQSnFxw/?utm_source=ig_web_copy_link

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία για την κηδεία του Τζορτζ Μπους, που θα γίνει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, το σκυλί θα έχει ειδική θέση δίπλα στο φέρετρο του αφεντικού του και θα ταξιδέψει μαζί του από το Χιούστον στην Ουάσιγκτον όπου θα γίνει η τελετή.