Οι ειδήσεις που θα απασχολήσουν τη μέρα σας
Επικαιρότητα Archive

Οι ειδήσεις που θα απασχολήσουν τη μέρα σας

Οι ειδήσεις που θα απασχολήσουν τη μέρα σας

Ποιες είναι οι εσωτερικές και διεθνείς ειδήσεις αυτή την ώρα; Τι συνέβη και τι συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο μέχρι στιγμής;

Ειδήσεις

Συνάντηση Τσίπρα-Αναστασιάδη σήμερα

Με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 9.30 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Λευκωσία ,όπου συμμετείχε στην 5η Σύνοδο Χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου (Ελλάδα, Κύπρος, Γαλλία, Ιταλία, Μάλτα, Πορτογαλία, Ισπανία).

Στις 5 Φεβρουαρίου στην Τουρκία ο πρωθυπουργός

Την ερχόμενη Τρίτη, στις 5 Φεβρουαρίου, θα μεταβεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Τουρκία.

Ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Κωνσταντινούπολη

Δέσμευση της περιουσίας του Γκουαϊδό

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και δέσμευση των περιουσιακών του στοιχείων ,επέβαλε την Τρίτη, το Ανώτατο Δικαστήριο της Βενεζουέλας στον Χουάν Γκουαϊδό, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα αυτοανακηρύχθηκε μεταβατικός πρόεδρος της χώρας.

Στον επικεφαλής του κοινοβουλίου, 35 ετών, σε βάρος του οποίου διενεργείται προκαταρκτική έρευνα, επιβλήθηκε «απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ως το πέρας της έρευνας» και επίσης «το πάγωμα των τραπεζικών του λογαριασμών» και η δέσμευση τυχόν άλλων περιουσιακών του στοιχείων, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου.

Κατατέθηκε το ν/σ για τις εξετάσεις των οδηγών

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με τίτλο «Δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών και οδηγών για τη χορήγηση αδειών οδήγησης οχημάτων.

Πέραν των ρυθμίσεων για τις εξετάσεις, στο νομοσχέδιο περιλαμβάνεται και η ρύθμιση για την αναδρομική καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριακής απασχόλησης των εξεταστών και παράταση της ισχύος αυτής ,για μεταβατική περίοδο που ισχύει από τη δημοσίευση του νέου νόμου.

Το ν/σ «αναμένεται να βάλει τέλος σε μια εκκρεμότητα τεσσάρων μηνών», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής.

Βροχερός ο καιρός σήμερα

Καιρός: Κύμα βροχοπτώσεων μέχρι την Πέμπτη

Η κίνηση στους δρόμους

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Η χρήσιμη είδηση της μέρας

Κλειστά τα σχολεία σήμερα λόγω της εορτής των Τριών Ιεραρχών.