Cardi B: Ο σύζυγός της, Offset, δεν θέλει να χωρίσουν
Κόσμος

Cardi B: Ο σύζυγός της, Offset, δεν θέλει να χωρίσουν

Cardi B: Ο σύζυγός της, Offset, δεν θέλει να χωρίσουν

Τρελά ερωτευμένος με την σύζυγό του Cardi B δηλώνει ο ράπερ Offset και σκοπεύει να παρακάμψει όλα τα εμπόδια προκειμένου να την ξανακερδίσει. Αυτό μεταδίδει το γνωστό site ΤΜΖ, το οποίο υποστηρίζει ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο του ράπερ είναι το κύμα μίσους προς το πρόσωπό του που έχει κατακλύσει τα social media της τραγουδίστριας.

Μάλιστα, το TMZ επικαλείται πηγές κοντά στο ζευγάρι που λένε ότι ο Offset προσπάθησε να σώσει το γάμο του πριν η τραγουδίστρια κάνει την ανακοίνωση-βόμβα του χωρισμού τους.

Για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, η Cardi B σόκαρε τους fans της όταν ανακοίνωσε στα social media ότι χωρίζει μετά από έναν χρόνο γάμου και ένα παιδί. Ως αιτία δήλωσε ότι “μάλλον ξεμείναμε από αγάπη” αλλά οι κακές γλώσσες σύντομα έφεραν την αλήθεια στο προσκήνιο.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, διέρρευσε ένα βίντεο που έδειχνε ένα γυμνόστηθο μοντέλο στο αυτοκίνητο του ράπερ. Πρόκειται για την 23χρονη Αυστραλή Sophia Ali, η οποία δηλώνει ότι δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους. Το βίντεο πιστεύεται ότι γυρίστηκε τον Οκτώβριο του 2017 (λίγο καιρό μετά τον γάμο του Offset με την Cardi B) και σε αυτό το μοντέλο εμφανίζεται μεθυσμένο να κάνει σχεδόν στριπτίζ. Η Ali δήλωσε ότι δεν γνώριζε πως τη βιντεοσκοπούσαν αλλά και πως ήταν εξαιρετικά μεθυσμένη.

Η φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου, Sophia Ali

Η φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου, Sophia Ali

Τώρα ο Offset πρέπει να αποδείξει στη σύζυγό του ότι δεν την απάτησε, να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της και κυρίως να τα βάλει με τους εκατοντάδες αγανακτισμένους fan της που τον κατηγορούν για όλα και όπως ο ίδιος υποστηρίζει έχουν στρέψει την τραγουδίστρια εναντίον του.