Mater familias: Η Madonna μας συστήνει τα έξι της παιδιά
Κόσμος

Mater familias: Η Madonna μας συστήνει τα έξι της παιδιά

Mater familias: Η Madonna μας συστήνει τα έξι της παιδιά

Ημέρα Ευχαριστιών για τους Αμερικανούς η Πέμπτη και όπως μαθαίνουμε, η βασίλισσα της ποπ Madonna έχει πολλούς λόγους να είναι ευχαριστημένη από τη ζωή της. Και είναι οι εξής 6:

https://www.instagram.com/p/BqeyOWGBbPW/?utm_source=ig_web_copy_link

Μητέρα 6 παιδιών πια, 2 βιολογικών και 4 υιοθετημένων από το Μαλάουι, η Madonna ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία των παιδιών της με τη λεζάντα: “Αυτά για τα οποία είμαι πιο ευγνώμων! Τα παιδιά μου με οδήγησαν σε δρόμους και μου άνοιξαν πόρτες που ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα περνούσα. Η δόξα, η περιουσία και τα ρεκόρ που έχω σπάσει δεν συγκρίνονται με αυτά που είναι πιο πολύτιμα για μένα”.

Μάλιστα η Ημέρα των Ευχαριστιών βρήκε όλη την οικογένεια στο Μαλάουι το οποίο επισκέπτεται συχνά λόγω των δεσμών που έχει αναπτύξει με τη χώρα, έχοντας υιοθετήσει 4 παιδιά από εκεί, τον David Banda, την Mercy James και τις δίδυμες, Stella και Estere. Η pop Diva δεν λέει απλά “κούφια λόγια”. Έχει συγκρουστεί με τις αρχές της χώρας που επιχείρησαν να αμφισβητήσουν την υιοθεσία των μικρότερων παιδιών της. Ακολούθησε τον γιο της David Banda στην Πορτογαλία, προκειμένου εκείνος να πραγματοποιήσει το όνειρό του για καριέρα ποδοσφαιριστή, ξεκινώντας από την Μπενφίκα. Η 60 ετών Αμερικανή έχει αποδείξει, με λίγα λόγια, πως θα έκανε τα πάντα για τα έξι της παιδιά.