Paris Hilton: Τίτλοι τέλους στον αρραβώνα της
Κόσμος

Paris Hilton: Τίτλοι τέλους στον αρραβώνα της

Paris Hilton: Τίτλοι τέλους στον αρραβώνα της

Η Paris Hilton δε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τελικά με τον ηθοποιό Chris Zylka. Λέγεται πως η Hilton ήταν εκείνη που χώρισε τον Zylka πριν λίγες εβδομάδες.

Η πρόταση γάμου και ο αρραβώνας έγιναν στη διάρκεια ταξιδιού τους στο Aspen, σχεδόν ένα χρόνο από τη στιγμή που ξεκίνησαν να βγαίνουν. Τότε μάλιστα, είχαν κάνει και μια εντυπωσιακή φωτογράφιση μετά την πρόταση κι ενώ ήταν και οι δύο με τις στολές του σκι.

Η Paris Hilton συνειδητοποίησε πως o Chris Zylka δεν ήταν το «άλλο της μισό» κι από τότε οι τίτλοι τέλους μπήκαν πολύ γρήγορα στη σχέση τους. Ωστόσο, η διάσημη κληρονόμος ελπίζει πως οι δυο τους μπορούν να παραμείνουν καλοί φίλοι και του εύχεται τα καλύτερα για τη ζωή του. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι κατά πόσο του επέστρεψε το εντυπωσιακό μονόπετρο αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Για την «ιστορία», αυτός ήταν ο τρίτος αρραβώνας που δεν έφτασε μέχρι την εκκλησία για την Paris Hilton. Ο πρώτος ήταν με το μοντέλο Jason Shaw το 2002 κι ο δεύτερος με τον Πάρη Κασιδόκωστα το 2005. Ίσως στην επόμενη σχέση της σταθεί πιο τυχερή.