Αδέλφια στρατιωτικοί βίαζαν και κακοποιούσαν τον 5χρονο γιο του ενός
Κοινωνία

Αδέλφια στρατιωτικοί βίαζαν και κακοποιούσαν τον 5χρονο γιο του ενός

Αδέλφια στρατιωτικοί βίαζαν και κακοποιούσαν τον 5χρονο γιο του ενός

Για τρία χρόνια υπέφερε το μικρό αγόρι – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις

Μια σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης και βιασμού ενός ανήλικου παιδιού βλέπει το φως της δημοσιότητας και οι περιγραφές είναι ανατριχιαστικές.

Σύμφωνα με το protothema,gr ο ίδιος ο πατέρας του 5χρονου –τότε- αγοριού που ήταν στρατιωτικός και σε διάσταση με τη σύζυγό του, κακοποιούσε τον γιο του μαζί με τα αδέλφια του επίσης στρατιωτικούς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, για σχεδόν τρία χρόνια, οι τρεις άνδρες κακοποιούσαν σεξουαλικά κατ’ εξακολούθηση το μικρό αγόρι και έσβηναν τσιγάρα στο κορμάκι του, απειλώντας μάλιστα ότι θα σκοτώσουν τη γιαγιά του, αν μιλήσει.

Η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια όταν η μητέρα του παιδιού διαπίστωσε σημάδια στο δέρμα του και μιλώντας μαζί του, εκείνος εξομολογήθηκε τα βασανιστήρια που είχε υποστεί από τον πατέρα και τους θείους του από τον Μάρτιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2016.

Το 2019 με βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αθηνών (Στρατοδικείου) οι τρεις στρατιωτικοί παραπέμφθηκαν να δικαστούν για σωρεία αδικημάτων, σχετιζόμενα με τη γενετήσια ελευθερία και κατά συρροή βιασμούς, κ.λπ. σε βάρος ανηλίκου. Όμως, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου αναίρεσε το παραπεμπτικό βούλευμα και το ανέπεμψε για νέα κρίση.

Ο πατέρας του πεντάχρονου αγοριού, Λοχίας ΕΠΟΠ, ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του από το 2014 και σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοδικείου ασκούσε το δικαίωμα επικοινωνίας με τον γιό του. Σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα, ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων, Πάσχα και άλλων αργιών, ο Λοχίας είχε μαζί του το γιό του, είτε στο πατρικό του σπίτι στην Θεσσαλία, είτε στο σπίτι του στον Πειραιά και όπως φαίνεται εκεί τελούνταν οι κακοποιητικές πράξεις στο ανήλικο αγόρι.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν μια μέρα, ο μικρός, μετά την επιστροφή από τον πατέρα του έδειξε ιδιαίτερο εκνευρισμό. Ταυτόχρονα, η μητέρα του παρατήρησε κάποια σημάδια στο σώμα του παιδιού. Όταν η μητέρα του είδε στον αστράγαλο μια πληγή και τον ρώτησε πώς το έπαθε, ο μικρός είπε ότι ο πατέρας του, του πέταξε τσιγάρο και ρωτώντας τον εάν του έχει κάνει κάτι άλλο, απάντησε «ότι ο πατέρας του κάνει και άλλα πράγματα με την “ουρίτσα” του». Οι τρεις στρατιωτικοί, για να ξεγελάσουν τον μικρό είχαν βαπτίσει τα γεννητικά τους όργανα «ουρίτσες».

Ο 5χρονος ανέφερε ότι και ο πατέρας και οι θείοι του, ο ένας μετά τον άλλο του άνοιγαν το στόμα και έβαζαν μέσα τις «ουρίτσες» τους, τις οποίες είχαν βάλει και στο χέρι του και αλλού. Το παιδί μάλιστα αποκάλυψε πως αυτό γινόταν συνέχεια, ενώ εξομολογήθηκε πως τον απειλούσαν πως αν μιλήσει θα σκοτώσουν τη γιαγιά του και θα τον δείρουν.

Πηγή: Πρώτο Θέμα