ΑΕΚ: Διπλό μέτωπο με ντέρμπι και Παγκόσμιο Κύπελλο
Κοινωνία

ΑΕΚ: Διπλό μέτωπο με ντέρμπι και Παγκόσμιο Κύπελλο

ΑΕΚ: Διπλό μέτωπο με ντέρμπι και Παγκόσμιο Κύπελλο

Το αθλητικό ενδιαφέρον της ημέρας (17/2) συγκεντρώνει η Ένωση σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Ύστερα από πολλές δεκαετίες και συγκεκριμένα από το «έπος» του 1968 με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ, από την ομάδα του Γιώργου Αμερικάνου και της παρέας του, η «Βασίλισσα» βρίσκεται ξανά στην ευχάριστη θέση να διεκδικεί το Fiba Intercontinental Cup, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (17/2, 23:00, ΕΡΤ) στον τελικό του Final Four, τη Φλαμένγκο, έχοντας πάρει την πρόκριση την Παρασκευή (15/2) με νίκη επί της Σαν Λορέντζο, στο Carioca Arena.

Η προαναγγελία της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον μεγάλο τελικό

Η προαναγγελία της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον μεγάλο τελικό

Ντέρμπι αιωνίων

Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό, η ποδοσφαιρική ΑΕΚ δίνει κι εκείνη τη «μάχη» της! Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής, αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 19:30 το απόγευμα.

Ο Δικέφαλος «παλεύει» για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και απέχει μόλις 5 βαθμούς από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ο οποίος έχει 45 βαθμούς, 9 αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να αφήσουν πίσω την κακή εικόνα της προηγούμενης εβδομάδας στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ, να αλλάξουν σελίδα και να επιστρέψουν στις νίκες στη διοργάνωση.

Η προαναγγελία του ΟΣΦΠ - ΑΕΚ

Η προαναγγελία του ΟΣΦΠ – ΑΕΚ