Αίθριος ο καιρός της 28ης Οκτωβρίου με πτώση της θερμοκρασίας
Κοινωνία

Αίθριος ο καιρός της 28ης Οκτωβρίου με πτώση της θερμοκρασίας

Αίθριος ο καιρός της 28ης Οκτωβρίου με πτώση της θερμοκρασίας

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός την Παρασκευή (28/10) με την θερμοκρασία να κατεβαίνει και να φτάνει μέχρι και τους 21 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά της Κρήτης και των ηπειρωτικών. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών υπάρχει κυρίως για τα ορεινά της Κρήτης.

Η θερμοκρασία στην Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 9 έως 24, στη Θεσσαλία από 12 έως 23, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 24 και στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 27.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.