«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Κίνηση αγάπης στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ
Κοινωνία

«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Κίνηση αγάπης στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ

«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Κίνηση αγάπης στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ

Συγκέντρωσαν χρήματα  για τη δημιουργία Κοινωνικού Πολυϊατρείου από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Σε μια κίνηση αγάπης για να τιμήσουν τη μνήμη του Γιώργου Καραϊβαζ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο προχώρησε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και από τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως και σήμερα 19 Απριλίου, παρακίνησαν το τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό, να ενισχύσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στόχος, όλα τα έσοδα να αξιοποιηθούν στο νέο κοινωνικό Πολυϊατρείο του Οργανισμού στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Μαζί με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τους συνεργάτες της, τη φωνή της ένωσε και η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ, που απηύθηνε έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό, να συμμετάσχει ενεργά στην τεράστια αυτή προσπάθεια.

Συνολικά, συγκεντρώθηκε το ποσό των 163.070,47€, που προέκυψε από κλήσεις και sms στο 19810 και καταθέσεις από Ελλάδα και εξωτερικό.

Αναλυτικά έγιναν 67.323 κλήσεις στο 19810, όπου συγκεντρώθηκε το ποσό των 134.646€ (καθαρά), στάλθηκαν 12.558 sms στο 19810: 25.116€ (καθαρά)και ακόμη συγκεντρώθηκαν 3.308,47 € καταθέσεις από Ελλάδα και εξωτερικό σε τραπεζικούς λογαριασμούς και paypal.

Το τραγούδι «Αλήθεια» στη μνήμη του Καραϊβάζ

Η προσπάθεια αυτή ολοκληρώθηκε σήμερα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου  παρουσιάστηκε το τραγούδι «Αλήθεια» από τον στιχουργό Στέλιο Μαργωμένο και τον συνθέτη και τραγουδιστή Πάνο Μπλέτζα, ένα υπέροχο ζεϊμπέκικο, αφιερωμένο στον Γιώργο Καραϊβάζ. Οι δημιουργοί παραχώρησαν τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού, στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τη Ζήνα Κουτσελίνη, τους συντελεστές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», τη διοίκηση του Star, όλους τους τηλεθεατές σε Ελλάδα και εξωτερικό, τους συντελεστές του τραγουδιού «Αλήθεια», που αγκάλιασαν αυτή την τεράστια προσπάθεια και πάνω από όλα την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, που με τόσο αγάπη και εμπιστοσύνη συμμετείχε ενεργά.

Το Κοινωνικό Πολυϊατρείο του Οργανισμού

Το νέο Πολυϊατρείο του Οργανισμού αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, στεγάζεται στην Αγία Παρασκευή, στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ». Η συγκεκριμένη είναι μία δράση πραγματικά πολύτιμη για κάθε παιδί και οικογένεια, ειδικότερα για οικογένειες με σοβαρά προβλήματα οικονομικά και κοινωνικά. Μέσα από το Πολυϊατρείο διασφαλίζεται ότι κάθε παιδί έχει την ιατρική φροντίδα, που έχει ανάγκη και δικαιούται.