Αμετανόητος ο βιαστής της Ελένης Τοπαλούδη: “Δεν είμαι βιαστής, ήρθαν με τη θέλησή τους”
Κοινωνία

Αμετανόητος ο βιαστής της Ελένης Τοπαλούδη: “Δεν είμαι βιαστής, ήρθαν με τη θέλησή τους”

Αμετανόητος ο βιαστής της Ελένης Τοπαλούδη: “Δεν είμαι βιαστής, ήρθαν με τη θέλησή τους”

Σοκάρουν οι πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Ο 21χρονος Αλβανός που κατηγορήθηκε για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Ο ένοχος της υπόθεσης Τοπαλούδη, είναι έτοιμος να βρεθεί ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου αυτή τη φορά για τον ομαδικό βιασμό μιας 19χρονης ΑΜΕΑ. Θέλοντας για ακόμα μια φορά να πείσει ότι δεν ευθύνεται για τους βιασμούς δήλωσε: “Θέλω να πω ότι όλα είναι ένα φιάσκο. Από ότι έχετε παρακολουθήσει κι εσείς πιστεύω έχετε βγάλει ένα συμπέρασμα. Δεν γίνεται να συσχετιστεί το ένα πράγμα με το άλλο. Είπα την αλήθεια στην υπόθεση της Τοπαλούδη, με έκρινε το δικαστήριο ένοχο. Δεκτή η απόφαση. Δεν γίνεται όμως να συσχετίζεται με την άλλη υπόθεση.

Εγώ είχα σχέσεις, είχα κοπέλες που με εκτιμούσαν. Η συγκεκριμένη κοπέλα με γούσταρε. Πώς γίνεται να πραγματοποιείται βιασμός και η ίδια η κοπέλα να λέει ότι είναι όμορφος; Την αντίκρισα και εγώ και ο φίλος μου. Της κάναμε ερωτήσεις. Δεν έβγαλε κάποιο συναίσθημα αντιπάθειας. Όπως είπε εύλογα ο δικηγόρος, δεν δάκρυσε καν. Πώς γίνεται σε έναν βιασμό η κοπέλα να είναι απαθής; Η κοπέλα με γούσταρε γι’αυτό ήρθε μαζί μου”, δήλωσε φανερά αμετανόητος και συνέχισε: “Πιστεύω ότι με κατήγγειλαν εξαιτίας όλων αυτών που έγιναν με την Τοπαλούδη και για οικονομικούς λόγους.

Αυτό που ζητάω είναι δικαίωση για μια πράξη που δεν έχω κάνει. Ήταν όλα συναινετικά, φαινόταν φυσιολογικότατη. Δεν είμαι βιαστής. Η αλήθεια είναι ότι και η Ελένη Τοπαλούδη ήρθε με τη θέλησή της. Δεν βιάστηκε ποτέ. Δεν της αφαίρεσα τη ζωή. Σας το ορκίζομαι στην αδερφή μου. Λόγω της κοινωνικής δυσκολίας που αντιμετώπιζα, δεν μπόρεσα να την προστατέψω. Αυτό θα το κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή”.

Δείτε το βίντεο: