Αναχωρεί για το “ταξίδι ελπίδας” στη Γερμανία η μικρή Αλεξία
Κοινωνία

Αναχωρεί για το “ταξίδι ελπίδας” στη Γερμανία η μικρή Αλεξία

Αναχωρεί για το “ταξίδι ελπίδας” στη Γερμανία η μικρή Αλεξία

Έπειτα από μήνες αγωνίας και απογοήτευσης, οι ελπίδες των γονιών της μικρής Αλεξίας, που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα έξω από το σπίτι της, στις Θεσπιές Βοιωτίας το φετινό Πάσχα, έχουν αναπτερωθεί.

Με τη βοήθεια του κόσμου συγκεντρώθηκαν τα απαιτούμενα χρήματα, ώστε η μικρή Αλεξία να μεταβεί στο Αμβούργο τη Γερμανίας, που θα νοσηλευθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Από την ημέρα του τραυματισμού της, η Αλεξία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, ενώ το υπουργείο Υγείας είχε εγκρίνει την κάλυψη των απαιτούμενων εξόδων για να μεταφερθεί και να συνεχίσει τη θεραπεία της σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Οι γονείς της ήταν αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς επιθυμούσαν τη μεταφορά σε αντίστοιχο κέντρο, στο Αμβούργο  και για τον σκοπό αυτό, απηύθυναν δημόσια έκκληση για τη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού των 90.000 ευρώ.

Στο πλευρό της 8χρονης βρέθηκε και η Ελένη  Φουρέιρα.

Η κάμερα του ΑΝΤ1 συνάντησε τον πατέρα της μικρής στο αεροδρόμιο, ο οποίος  δήλωσε πως “είναι η καλύτερη μέρα για μένα” και ευχαρίστησε όσους συμπαραστάθηκαν στη διαδικασία.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού: