Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του δήμου Αλίμου λόγω κορονοϊού
Κοινωνία

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του δήμου Αλίμου λόγω κορονοϊού

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του δήμου Αλίμου λόγω κορονοϊού

Η δήλωση του Δημάρχου, Ανδρέα Κονδύλη

Mε απόφαση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη αναβάλλονται «για πιο κατάλληλες και ανέμελες μέρες» οι δυο μεγάλες εκδηλώσεις με κλασικές μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα, προγραμματισμένες για τις 6 και 13 Σεπτεμβρίου.

Ο δήμαρχος δήλωσε: «Η περσινή μεγάλη επιτυχία, παρόμοιας εκδήλωσης, με 10, 000 επισκέπτες και η προοπτική επανάληψης της με ίσως μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών φέτος, μας προβλημάτισε σοβαρά, ιδιαίτερα με τα κρούσματα του Covid-19 να αυξάνονται καθημερινά.

Ενώ είχαμε πάρει όλα τα μέτρα και με την κοινωνική ευθύνη πρωταρχικά κατά νου, αποφασίσαμε ότι είναι προς το κοινό συμφέρον και την προστασία της δημόσιας υγείας, να αναβάλουμε τις εκδηλώσεις αυτές για μια ευκολότερη και λιγότερο επικίνδυνη περίοδο, μετά την άνοιξη.

Η απόφασή μου βρήκε απολύτως σύμφωνους τους συνδιοργανωτές μας, τη ΦΙΛΠΑ, την ΕΛΦΚΜ και τον Νίκο Μαστοράκη, και ενώ είχαν ολοκληρωθεί όλες οι προετοιμασίες και είχαν ήδη αρχίσει οι συμμετοχές, η αναβολή έγινε δεκτή με χαμόγελα ικανοποίησης».

Ο Νίκος Μαστορακης, «πατέρας» των δυο εκδηλώσεων, σχολίασε: «Καμία διοργάνωση, καμία φιέστα, καμία εκδήλωση δεν αξίζει τόσο, ώστε να βάλεις σε κίνδυνο την υγεία έστω και ενός ανθρώπου.

Ο Ανδρέας Κονδύλης, άνθρωπος με ευαισθησία και δυνατή συναίσθηση ευθύνης, πήρε την απόφαση αυτή χωρίς δισταγμό, για το καλό του συνόλου, των δημοτών του και των επισκεπτών από όλη την Αττική.

Του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Tο ACMS και το ACCS2 θα γίνουν όταν ο κίνδυνος έχει περάσει, άλλωστε όλες οι κλασικές μοτοσυκλέτες και τα μοναδικά αυτοκίνητα, δεν πρόκειται να έχουν… παλιώσει! Τα “ευχαριστώ” μας στην ΕΛΦΚΜ και τη ΦΙΛΠΑ που για μια ακόμη φορά αποδείχτηκαν σπάνιας αξίας συνεργάτες αλλά και στα ΜΜΕ, ραδιόφωνα, κανάλια και portals που τόσο θερμά είδαν αυτές τις δυο εκδηλώσεις.

Εύχομαι και άλλοι δήμαρχοι, περιφερειάρχες, διοικητικοί να έχουν την ευαισθησία του κ. Κονδύλη, προτάσσοντας τη δημόσια υγεία απέναντι σε οποιοδήποτε ουσιαστικό ή υποθετικό κέρδος. Οι εκδηλώσεις μας δεν ματαιώθηκαν, πήραν απλώς προσωρινό “εξιτήριο”από τον Άλιμο για ένα καλύτερο μέλλον».