Απαγωγή 6χρονου: Στη Νορβηγία με τον πατέρα του είναι ο Ράινερ – Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν
Κοινωνία

Απαγωγή 6χρονου: Στη Νορβηγία με τον πατέρα του είναι ο Ράινερ – Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Απαγωγή 6χρονου: Στη Νορβηγία με τον πατέρα του είναι ο Ράινερ – Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

«Αποφάσισε να πάρει μόνος του το παιδί του», λέει ο δικηγόρος του

Ήταν το πρωί της Τετάρτης (25/5) όταν βγήκε ανακοίνωση από το Amber Alert για την εξαφάνιση του 6χρονου Ράινερ από το σπίτι του στην Κηφισιά.

Έκτοτε έχει ξεκινήσει ένα θρίλερ σχετικά με το που βρίσκεται ο μικρούλης, με τις τελευταίες πληροφορίες της ημέρας να λένε πως έχει φύγει από τη χώρα.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είχε πλήρες ρεπορτάζ σχετικά με την απαγωγή του Ράινερ, αλλά και αποκλειστικές φωτογραφίες για το που βρίσκεται.

Ο μικρός Ράινερ φαίνεται πως βρίσκεται Νορβηγία, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Πίσω από αυτήν την ενέργεια φαίνεται ότι βρίσκεται ο πατέρας του – όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω επιστολής του στον συνήγορο της μητέρας

Ο Νορβηγός δικηγόρος του κατήγγειλε τη μητέρα για αρπαγή, ενώ ο ίδιος ο πατέρας έδωσε στο Star και την Κατερίνα Ρίστα φωτογραφικά ντοκουμέντα με τον Ράινερ από την Νορβηγία.

Ο πατέρας του Ράινερ λέει πως οι φωτογραφίες αυτές είναι των τελευταίων δύο ημερών και πως ο μικρός είναι «ευτυχισμένος» στη Νορβηγία.

Το παιδάκι φωτογραφίζεται στη διάρκεια του ταξιδιού προς τη Νορβηγία και χαμογελάει στον μπαμπά του, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο ο μικρός Ράινερ παίζει με τα ξαδέρφια του.

«Το αγόρι  είναι στο σπίτι του στη Νορβηγία. Επέστρεψε στο σπίτι του και επανενώθηκε με τους φίλους του, τον παιδικό σταθμό, επανενώθηκε με την οικογένειά του μετά από δυο χρόνια», λέει ο Skaj Haaheim, δικηγόρος του πατέρα.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος που ήταν επίσης καλεσμένος στο δελτίο του Star αναρωτήθηκε πως βγήκε ο 6χρονος από τη χώρα, όμως υπάρχει μια απάντηση και γι’ αυτό.

Το διαβατήριο του 6χρονου είναι στα χέρια της μητέρας εδώ στην Ελλάδα.

Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο πατέρας μαζί με συγγενικό του πρόσωπο έβγαλαν το παιδί από την Ελλάδα με άλλο όνομα.

«Γκουντμπράτσον Σβερνικολάι», ήταν τα στοιχεία στα ταξιδιωτικά έγγραφα του Ράινερ.

Δείτε περισσότερα παρακάτω: