Αρπαγή 10χρονης: Όσα αποκάλυψε η μικρή στις αρχές – Εναντιώνεται η υπεράσπιση
Κοινωνία

Αρπαγή 10χρονης: Όσα αποκάλυψε η μικρή στις αρχές – Εναντιώνεται η υπεράσπιση

Αρπαγή 10χρονης: Όσα αποκάλυψε η μικρή στις αρχές – Εναντιώνεται η υπεράσπιση

Έτοιμος να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπινών Δικαιωμάτων ο Βασίλης Νουλέζας

Στις αρχές μίλησε η 10χρονη που έπεσε θύμα αρπαγή στη Θεσσαλονίκης συγκλονίζοντας τους αρμόδιους με τη σσυγκλονηστική της μαρτυρία.

Η παρατηρητικότητά της εντυπωσιάζει όσο αφηγούνταν παρουσία παιδοψυχολόγου τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια της 33χρονης δράστιδας.

“Όταν σχόλασα από το σχολείο με φώναξε Ειρήνη. Δεν την κατάλαβα αμέσως γιατί είχα να τη δω καιρό και είχε αλλάξει πολύ. Τη θυμόμουν με ξανθά μαλλιά και μαύρα μαλλιά αλλά τώρα ήταν κόκκινα. Μου είπε ότι κάτυ σνέβη στη μαμά μου και της είπε εκείνη να με πάρει.

“Μου έδωσε χυμό. Ο χυμός ήταν πολύ πικρός και μου έκανε εντύπωση. Τον είχα δοκιμάσει πολλές φορές στο σπίτι και μου άρεσε, αυτός δεν μου άρεσε καθόλου”.

“Μετά το φαγητό μου είπε ότι θα πάμε για μπάνιο. Εγώ δεν ήθελα αλλά η Ειρήνη επέμενε. Μπήκε κι εκείνη στη μπανιέρα και μου ζήτησε να την πλύνω κι εγώ. Όταν πήγαμε στο σαλόνι μου είπε να μην πω σε κανέναν τι έγινε, ότι δεν κάνουμε κάτι κακό, πως παίζουμε σαν φίλες και ότι θα είναι η νέα μου μαμά”.

“Την επόμενη ημέρα είδα στην τηλεόραση ότι με αναζητά η μητέρα μου. Έβαλα τα κλάματα και τη ρώτησα γιατί μου είπε ψέματα. Εκείνη μου παάντησε “για να πληρώσω με το ίδιο νόμισμα. Θέλω κάπου να ξεσπάσω”. Νευρίασε πολύ και έβριζε κι έλεγε ότι είναι χαζή που με πήρε και ότι θα αποκαλυφθεί”.

Δείτε ακριβώς τι αποκάλυψε η 10χρονη στο παρακάτω βίντεο:

https://streamable.com/h8t64r

Παίρνοντας θέση στα όσα άκουσε ο δικηγόρος της κατηγορουμένης εναντιώθηκε σε αρκετά σημεία της κατάθεσης ισχυριζόμενος ότι τα λεγόμενα του παιδιού ήταν αποτέλεσμα του ήπιου ηρεμιστικά που λάμβανε από την πελάτισσά του όσο έμειναν μαζί.

Μάλιστα, ο Βασίλης Νουλέζας δήλωσε ότι σε περίπτωση που αποδειχθεί στο δικαστήριο ότι η 33χρονη έλεγε ψέματα σκοπεύει να αποχωρήσει από την υπεράσπισή της και να

“Αν αποδειχθεί ότι μου λέει ψέματα θα αποχωρήσω, θα την εγκαταλείψω και θα τη φτύσω στα μούτρα”.

Παράλληλα, όμως, δεν είναι πρόθυμος να συνεχίσει να θίγεται από τα μίντια, όπως δηλώνει, γι΄αυτό ετοιμάζεται να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπινών Δικαιωμάτων για να υπερασπιστεί τόσο τη δική του αξιοπρέπεια όσο και της εντολέως του.

https://streamable.com/syazky