Αρπαγή Μαρκέλλας: Η κατηγορούμενη αιτείται μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού
Κοινωνία

Αρπαγή Μαρκέλλας: Η κατηγορούμενη αιτείται μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού

Αρπαγή Μαρκέλλας: Η κατηγορούμενη αιτείται μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού

Η Μαρκέλλα μαζί με τον αδερφό της βρίσκονται σε κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων

Στις φυλακές Θηβών θα μεταφερθεί το επόμενο εικοσιτετράωρο η γυναίκα που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών απέρριψε το αίτημά της να μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, υποστηρίζοντας ότι κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα.

“Γνωρίζουν όλοι το πρόσωπό μου. Είναι σίγουρο ότι θα δεχθώ επίθεση. Ήδη στα κρατητήρια μου απευθύνουν απειλές λέγοντας μου: ‘θα περάσεις καλά'”, εξήγησε ενώ μέσω του συνηγόρου της κατέθεσε αίτημα για μεταγωγή από τις φυλακές Θηβών σε αυτές του Κορυδαλλού.

Ο Βασίλης Νουλέζας μιλώντας στις κάμερες δήλωσε: “Εκτίθεται πλέον σε άμεσο και σοβαρό κίνδυνο η ζωή και η σωματική της ακεραιότητα. Υπάρχει κίνδυνος να δεχθεί επιθέσεις αυτοδικίας, λιντσαρίσματος από συγκρατούμενες”.

Η 10χρονη Μαρκέλλα προσπαθεί να βρει την ηρεμία της προκειμένου να καταθέσει στις Αρχές τα όσα βίωσε. Τα γεγονότα φαίνεται ότι θα “ρίξουν φως” στην υπόθεση.

Από το βράδυ της Τετάρτης τόσο η Μαρκέλλα όσο και ο μικρότερος αδερφός της διαμένουν σε κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων μέχρι να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με το μέλλον τους.

Η δικηγόρος της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθαρίζει: “Το παιδί είναι καλά αλλά καταλαβαίνουμε όλοι ότι χρειάζεται μια περίοδος προσαρμογής και μετάβασης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η οικογένεια θεωρεί ότι αυτό το προσωρινό μέτρο είναι καλό για τα παιδιά για να μην υπάρχει δημοσιότητα και περίεργες ενοχλήσεις από τους γύρω. Να ηρεμήσουν και να έρθει η στιγμή να καταθέσει το κοριτσάκι και να πούνε όλοι τι γνώριζαν και αν γνώριζαν κάτι”.

Δείτε το βίντεο: