Ασυνείδητοι ακύρωναν ραντεβού πολιτών για εμβολιασμό
Κοινωνία

Ασυνείδητοι ακύρωναν ραντεβού πολιτών για εμβολιασμό

Ασυνείδητοι ακύρωναν ραντεβού πολιτών για εμβολιασμό

Αναστάτωση στη Σαλαμίνα

Απίστευτη αναστάτωση με αγνώστους που έπαιρναν τηλέφωνα πολίτες και τους ακύρωναν τα ραντεβού που είχαν για εμβολιασμό με AstraZeneca στη Σαλαμίνα. Την απίστευτη καταγγελία έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος ενώ το πρόβλημα αποκαλύφθηκε όταν κάτοικοι καλούσαν αγανακτισμένοι να μάθουν γιατί άλλαζαν οι εμβολιασμοί τους.

Την ίδια στιγμή με το που άνοιξε η δυνατότητα για τους 40άρηδες να εμβολιαστούν και με εμβόλια άλλων εταιριών, έσπασαν τα τηλέφωνα στα φαρμακεία για ακυρώσεις με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Την ώρα που γίνεται μάχη για να εμβολιαστεί όσο το δυνατόν περισσότερο τμήμα του πληθυσμού και να χτιστεί το τείχος της ανοσίας, η αστυνομία ερευνά μια περίεργη περίπτωση στη Σαλαμίνα.

Άγνωστοι επιχειρούσαν τις τελευταίες ημέρες να ακυρώσουν προγραμματισμένα ραντεβού. Αυτό που ανησυχεί τις Αρχές είναι πως οι ασυνείδητοι είχαν αποκτήσει πρόσβαση σε δεδομένα.

Ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας αποκλειστικά στο In.gr αναφέρθηκε στο τείχος ανοσίας και την προστασία των παιδιών

«Μπορούμε να μιλάμε για την προστασία των μη εμβολιασμένων παιδιών- όπως είδαμε από τα αποτελέσματα στο Ισραήλ- εάν το ποσοστό των εμβολιασμένων ενηλίκων στην κοινότητα είναι πολύ υψηλό. Μπορούμε να μιλάμε για την υψηλή προστασία από τη νόσο και από την εισαγωγή στα νοσοκομεία για τους εμβολιασμένους.»