Χανιά: Η απίστευτη πράξη ενός φιλόζωου μαθητή – Δείτε τι έκανε!
Κοινωνία

Χανιά: Η απίστευτη πράξη ενός φιλόζωου μαθητή – Δείτε τι έκανε!

Χανιά: Η απίστευτη πράξη ενός φιλόζωου μαθητή – Δείτε τι έκανε!

Θέλησε να σώσει δύο κουτάβια

Μέσα σε όλα τα δυσάρεστα περιστατικά κακοποίησης ζώων από παιδιά να που βρέθηκε και μία καλή είδηση που μας έρχεται από την Κρήτη.

Σύμφωνα με ανάρτηση κατοίκου Χανίων, του κυρίου Δημήτρη Βρεττού, ένας μαθητής προχώρησε σε μια απίστευτη πράξη αλτρουισμού και φιλοζωίας όταν βρήκε δύο κουτάβια παρατημένα έξω από κτηνιατρείο στον δρόμο για το σχολείο του.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Βρεττός, ο μαθητής άδειασε την τσάντα του και έβαλε τα κουτάβια μέσα προκειμένου να τα πάρει μαζί του και τους βρει σπίτι.

«Στο δρόμο καθώς περπατούσα συνάντησα τον πιτσιρικά που βλέπετε και μου έκανε εντύπωση αυτό που βλέπετε έτσι τον ρώτησα που τα πας τα κουτάβια; Μόλις τα είχε βρει λίγα μέτρα πιο πριν παρατημένα έξω από ένα κτηνιατρείο. Άδειασε λοιπόν την τσάντα του από τα βιβλία που βλέπετε τα κρατάει στο χέρι και τα πήρε μαζί του γιατί φοβήθηκε μην τα πατήσει κανένα αυτοκίνητο λέγοντας μου ότι έχει μια καθηγήτρια φιλόζωη και ίσως τον βοηθούσε να τους βρει ένα σπίτι. Το ίδιο του υποσχέθηκα και εγώ ότι θα προσπαθήσω αυτά τα υπέροχα κουτάβια να βρουν ένα ζεστό σπίτι (είναι μάλλον ράτσα Γκέκα κυνηγόσκυλα μεσαίου μεγέθους). Τα κουτάβια θα βρίσκονται στο 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων στον Κουμπέ οποίος ενδιαφέρεται… Συγχαρητήρια στον νεαρό που ούτε το όνομα του δεν πρόλαβα να ρωτήσω γιατί ήδη είχε αργήσει στο σχολείο του…» έγραψε ο χρήστης του Facebook.