Δίκη της Χρυσής Αυγής: Η απολογία της συζύγου του Μιχαλολιάκου, Ελένης Ζαρούλια
Κοινωνία

Δίκη της Χρυσής Αυγής: Η απολογία της συζύγου του Μιχαλολιάκου, Ελένης Ζαρούλια

Δίκη της Χρυσής Αυγής: Η απολογία της συζύγου του Μιχαλολιάκου, Ελένης Ζαρούλια

Με την απολογία του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου και της Ελένης Ζαρούλια ολοκληρώθηκε στο Εφετείο Αθηνών η 38η συνεδρίαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η απολογία της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου κράτησε μόλις ένα τέταρτο.

Ερωτηθείσα για το εάν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι εάν δεν είχε εκλεγεί δεν θα βρισκόταν στο δικαστήριο και είπε “μέλος; Επειδή είμαι σύζυγος του γενικού γραμματέα τι να σας πω; Είμαι μέλος, δεν είμαι μέλος; Είναι η οικογένειά μου. Γνώρισα τον σύζυγό μου, δεν οδηγεί, τον πηγαινοέφερνα στα γραφεία. Έκανα αμέσως παιδί, έκανα πολύ αργότερα ομιλίες, ήταν ελάχιστες, πολύ πρόσφατες. Άντε να έχω κάνει πέντε, συνήθως ήταν επετειακού χαρακτήρα”.

Αναφορικά με τη δολοφονία Φύσσα ανέφερε “το έμαθα από τα γραφεία μας, με πήραν τηλέφωνο 11 ή 12 την άλλη μέρα το πρωί. Ήταν μαζί μου ο Μιχαλολιάκος, μετά ανοίξαμε την τηλεόραση. Εγώ ξέρω ότι ήμασταν στο σπίτι, είχα πέσει να κοιμηθώ, έχετε ανοίξει τα τηλέφωνά μας και τα ξέρετε καλύτερα από εμένα”.

Η σύζυγος του Μιχαλολιάκου αναφέρθηκε και στη φράση “υπάνθρωποι” που έχει πει στην ομιλία της στη Βουλή για τους μετανάστες, για την οποία υποστήριξε ότι “ήταν η πρώτη μου ομιλία και ήμουν άπειρη, είχα τρακ και εννοούσα τους αλλοδαπούς εγκληματίες και όχι όλους” και τόνισε ότι οι ελληνικές φυλακές είναι γεμάτες από αλλοδαπούς εγκληματίες.

Δείτε το σχετικό video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open: