Δημήτρης Γραικός: Βρέθηκε η σορός του, ομολόγησε ο δράστης
Κοινωνία

Δημήτρης Γραικός: Βρέθηκε η σορός του, ομολόγησε ο δράστης

Δημήτρης Γραικός: Βρέθηκε η σορός του, ομολόγησε ο δράστης

Ύστερα από την ομολογία αλλά και υπόδειξη του δράστη, ενός 46χρονου κτηνοτρόφου, βρέθηκε η σορός του Δημήτρη Γραικού, ο οποίος αναζητείτο από το 2016. Το πτώμα εντοπίστηκε σε βάθος πολλών μέτρων, σε χωριό της Δυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς είχε θαφτεί σε βάθος πολλών μέτρων, μαζί με Ι.Χ..

Όπως φαίνεται, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό, μιας και ο Δημήτρης Γραικός φέρεται να είχε δώσει το ποσό των €17.000 στον 46χρονο έμπορο.

Τι είχε πει ο δράστης στην Αγγελική Νικολούλη;

Η υπόθεση του Δημήτρη Γραικού είχε απασχολήσει ακόμα και την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ». Ο 46χρονος κτηνοτρόφος είχε συναντήσει τη δημοσιογράφο και, μεταξύ άλλων, της είχε πει: «Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με τη γυναίκα του Γραικού αν έδωσα ή δεν έδωσα τα χρήματα. Ό,τι είχα να πω, το είπα δέκα φορές στην Ασφάλεια. Τώρα, αν του έδωσα ή δεν του έδωσα, αυτοί ξέρουν τι έχει γίνει. Τελείωσε, δεν το συζητώ ξανά. Έχουν γίνει καταθέσεις, υπάρχουν τιμολόγια. Εγώ από την δικιά μου την μεριά είπα όλη την αλήθεια, όπως ακριβώς έχουν γίνει τα πράγματα».