Δημήτρης Λιγνάδης: Η αλλαγή στη γραμμή υπεράσπισής του και η δράση του στο Μεταξουργείο
Κοινωνία

Δημήτρης Λιγνάδης: Η αλλαγή στη γραμμή υπεράσπισής του και η δράση του στο Μεταξουργείο

Δημήτρης Λιγνάδης: Η αλλαγή στη γραμμή υπεράσπισής του και η δράση του στο Μεταξουργείο

Στη ΓΑΔΑ συνεχίζει να κρατείται ο σκηνοθέτης και ηθοποιός

Αργά χθες το βράδυ, ο δικηγόρος ο Νίκος Γεωργουλέας παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη και πλέον μόνο ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας υπερασπίζεται τον θεατράνθρωπο.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μια κατάθεση που καίει τον Δημήτρη Λιγνάδη έγινε χθες, από οικείο του πρόσωπο. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής που κατέθεσε δεν ήταν θύμα του σκηνοθέτη αλλά φαίνεται ότι γνώριζε καλά την δράση του. Ακόμα, υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρει παράταση 1-2 μέρες ο Δημήτρης Λιγνάδης για να απολογηθεί στον Εισαγγελέα, κάτι που θα γινόταν το πρωί της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Κοινό μυστικό η δράση Λιγνάδη στη γειτονιά του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα στόματα ανοίγουν μέρα με την ημέρα στην γειτονιά του Δημήτρη Λιγνάδη. Άνθρωποι που μένουν στην ίδια πολυκατοικία με τον σκηνοθέτη μιλούν για συγκλονιστικά περιστατικά που εκτυλίσσονταν στο διαμέρισμά του με πρωταγωνιστή τον ίδιο και μικρά παιδιά.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας περιγράφουν απίστευτα περιστατικά. Μια γυναίκα γειτόνισσα του Δημήτρη Λιγνάδη εξηγεί πως η ίδια έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να απεγκλωβίσει τον γνωστό σκηνοθέτη από το μπαλκόνι του σπιτιού του, μετά από ένα περίεργο καυγά με έναν άγνωστο επισκέπτη.

Τέλος, οι κάτοικοι της περιοχής μετά τις εξελίξεις για τη δράση και τις κατηγορίες κατά του γνωστού σκηνοθέτη, την Πέμπτη ετοιμάζουν συγκέντρωση στην περιοχή.