Δολοφονία Καρολάιν Κράουτς: «Είχαν εφαρμογή για να βλέπει ο ένας πού είναι ο άλλος» – Όλα όσα κατέθεσε η φίλη της
Κοινωνία

Δολοφονία Καρολάιν Κράουτς: «Είχαν εφαρμογή για να βλέπει ο ένας πού είναι ο άλλος» – Όλα όσα κατέθεσε η φίλη της

Δολοφονία Καρολάιν Κράουτς: «Είχαν εφαρμογή για να βλέπει ο ένας πού είναι ο άλλος» – Όλα όσα κατέθεσε η φίλη της

Είχαν συναντηθεί μια μέρα πριν η 20χρονη χάσει τη ζωή της

Για ένα ζευγάρι με ένα «παράξενο δέσιμο» μίλησε μια φίλη της Καρολάιν Κράουτς, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την άτυχη 20χρονη μια μέρα πριν βρεθεί δολοφονημένη από τον ίδιο της τον σύζυγο, όπως ο ίδιος ομολόγησε.

Η νεαρή κοπέλα, είχε συναντηθεί στο Παγκράτι με την 20χρονη μητέρα, η οποία είχε μαζί και το μωρό της, για να πιούν καφέ και έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, για το πώς είδε εκείνη την ημέρα τη φίλη της.

Σύμφωνα με το protothema.gr, στο ραντεβού αυτό συνάντησε και τον πιλότο, κατηγορούμενο για το έγκλημα, καθώς εκείνος πήγε λίγο αργότερα στην καφετέρια που είχαν δώσει ραντεβού οι δυο κοπέλες.

«Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει», κατέθεσε η κοπέλα στους αστυνομικούς, δηλώνοντας συγκλονισμένη από τα γεγονότα της δολοφονίας της φίλης της.

Η συνάντηση των δυο κοριτσιών έγινε στην πλατεία Βαρνάβα, με την μάρτυρα να καταθέτει ότι η Καρολάιν δεν της είπε εκείνη την ημέρα γιατί «ήταν ταραγμένη» ούτε όμως και η ίδια την ρώτησε. «Να σας πω την αλήθεια όμως δεν μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη» κατάθεσε η μάρτυρας και συνέχισε: «Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο Μπάμπης».

Η εφαρμογή στα κινητά

Αναφερόμενη στον χαρακτήρα της φίλης της, η μάρτυρας έκανε λόγο για μια δυναμική κοπέλα με «κλειστό χαρακτήρα». Όπως λέει, «σε γενικές γραμμές η Καρολάιν παρ’ όλο που έδειχνε πολύ ανοιχτός και ευδιάθετος άνθρωπος στην πραγματικότητα πολύ κλειστός χαρακτήρας». Σύμφωνα με την κατάθεση της νεαρής γυναίκας, η 20χρονη ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να κρύβει τα προβλήματά της. «Αν και κάναμε παρέα, δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της και απλά μου ανακοίνωνε ό,τι έκανε. Δεν ζητούσε την συμβουλή μου», αναφέρει.

Η μάρτυρας μιλάει ακόμη στην κατάθεσή της για ένα «παράξενο δέσιμο» που είχε το ζευγάρι. «Για τον Μπάμπη έχω να σας πω ότι είναι ήταν συμπαθέστατος. Αυτό έλεγαν όλοι όσοι τον γνώριζαν. Πολύ προσγειωμένος πολύ δεμένος με την Καρολάιν» κατέθεσε η νεαρή κοπέλα και συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας πού είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Σύμφωνα με την φίλη της άτυχης Καρολάιν, εκείνη της μιλούσε για τα επαγγελματικά της όνειρα αλλά και για τις επισκέψεις της στην ψυχολόγο. «Παρόλο που είχε περάσει στο πανεπιστήμιο, δεν πατούσε καθόλου. Ήθελε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω» είπε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς. «Κάτι ακόμα που θέλω να σας πω είναι ότι Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μάλιστα πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσαν αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα» προσθέτει.

Η φίλη της Καρολάιν αναφέρει πως εκείνη ήταν χαρούμενη στο πλευρό του Μπάμπη και με την κόρη τους «και αυτό το έδειχνε», όπως επισημαίνει. «Ήταν πολύ κρίμα αυτό που συνέβη. Πραγματικά επειδή ήταν φίλη μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω….» έλεγε σοκαρισμένη η νεαρή κοπέλα.