Δολοφονία Καρολάιν Κράουτς: Στο ντεπόζιτο της μηχανής του έκρυψε ο πιλότος τα κοσμήματα – Τα πέταξε ύστερα από μέρες
Κοινωνία

Δολοφονία Καρολάιν Κράουτς: Στο ντεπόζιτο της μηχανής του έκρυψε ο πιλότος τα κοσμήματα – Τα πέταξε ύστερα από μέρες

Δολοφονία Καρολάιν Κράουτς: Στο ντεπόζιτο της μηχανής του έκρυψε ο πιλότος τα κοσμήματα – Τα πέταξε ύστερα από μέρες

Οι νεότερες εξελίξεις της υπόθεσης

Ξετυλίγεται όσο περνούν οι ώρες το κουβάρι της ειδεχθούς δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μετά τη σοκαριστική ομολογία του συζύγου της ότι εκείνος ήταν ο άνθρωπος που τη σκότωσε.

Μετά τον φόνο της άτυχης νεαρής, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έβαλε τα δυνατά του για να στήσει το τέλειο σκηνικό του εγκλήματος, προκειμένου να στρέψει σε διαφορετική κατεύθυνση τις υποψίες και τις έρευνες των αρχών. Τον μαρτύρησε το ίδιο του το κινητό του τηλέφωνο που κατέγραψε τα βήματά του ενώ εκείνος υποτίθεται πως ήταν αναίσθητος.

Όπως αποκάλυψε, τα κοσμήματα, τις βέρες τους δηλαδή και το δαχτυλίδι αρραβώνων της Καρολάιν, τα οποία τους έκλεψαν οι υποτιθέμενοι εισβολείς, τα είχε κρύψει στο  ντεπόζιτο της μηχανής του και μέρες αργότερα τα ανέσυρε και τα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων.

«Δεν θυμάμαι με χρονολογική σειρά τι έκανα μετά. Κάποια στιγμή όμως ανέβηκα στην κρεβατοκάμαρα άνοιξα τα συρτάρια πέταξα τα πράγματα που είχαν μέσα για να φανεί ότι μέσα στο δωμάτιο είχαν μπει ληστές. Επίσης κάποια στιγμή κατέβηκα στο υπόγειο και παραβίασα το παράθυρο. Μη με ρωτάτε πως ακριβώς το έκανα δεν θυμάμαι θυμάμαι όμως ότι κάποια στιγμή ξεβίδωσα κάποιες βίδες βγήκε το παράθυρο και το ακούμπησα στο πάτωμα. Ανέβηκα στο σαλόνι ανακάτεψα και εκεί τα πράγματα που είχα για να φαίνεται ότι είχαν ψάξει και εκεί ληστές.

Το μόνο αξίας που υπήρχε στο σπίτι ήταν οι δύο βέρες μας και το δαχτυλίδι αρραβώνων της Καρολάιν. Αυτά τα πήρα και τα έβαλα σε μία μικρή νάιλον σακούλα και τα πέταξα μέσα στο ντεπόζιτο της μηχανής μου που είχα στο γκαράζ. Λεφτά μέσα στο σπίτι δεν υπήρχαν. Τις επόμενες μέρες έβγαλα τα κοσμήματα από το ντεπόζιτο και τα πέταξα σε ένα κάδο απορριμμάτων. Κάποια στιγμή ξήλωσα την κάμερα που είχαμε στο σαλόνι και έβγαλα από μέσα την κάρτα μνήμης. Την κάρτα την έκοψα με ένα ψαλίδι αν θυμάμαι καλά και την πέταξα στη λεκάνη της τουαλέτας.

Πήρα ένα σπάγκο που είχα στην κουζίνα αν θυμάμαι καλά και μια ταινία και ανέβηκα στην κρεβατοκάμαρα. Ξεκίνησα να δένω την ταινία στα μάτια και στο στόμα μου. Στη συνέχεια με το σπάγκο έδεσε τα πόδια μου τα χέρια μου μαζί με τα πόδια μου και όλα αυτό το έδεσα στις τάβλες του κρεβατιού. Πριν δεθώ πήρα τη μικρή από τον καναπέ που κοιμόταν και την έβαλα στο κρεβάτι της κρεβατοκάμαρας δίπλα από την Καρολάιν. Η μικρή κοιμόταν» αναφέρει στην ομολογία του.
Όταν όλα είχαν τελειώσει ο 33χρονος πιλότος ειδοποίησε την αστυνομία.