Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Έτσι σχολίασε η Ελένη Μυλωνοπούλου την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Κοινωνία

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Έτσι σχολίασε η Ελένη Μυλωνοπούλου την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Έτσι σχολίασε η Ελένη Μυλωνοπούλου την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Τι είπε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς

Σε ισόβια και 11 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς αλλά και τη θανάτωση του σκύλου τους, τιμωρήθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Την ποινή που επιβλήθηκε στον 34χρονο δολοφόνο, σχολίασε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν,  Ελένη Μυλωνοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδίσεων του ΑΝΤ1.

«Αυτή η απόφαση έφερε τη δικαίωση και την κάθαρση. Δικαίωση και ανάπαυση για την ψυχή της Κάρολάιν. Αυτό ως εδώ, η πραγματικότητα όμως απέχει γιατί η κοπέλα αυτή, δε θα μπορέσει να δει ξανά το φως του ήλιου, το παιδί της, δε θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Η κοπέλα αυτή, αυτή τη στιγμή είναι μέσα σε έναν τάφο. Θεωρητικά όμως, η απόφαση έδωσε τη δικαίωση στην ψυχούλα της» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μυλωνοπούλου και συνέχισε:

«Φοβόταν την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Αυτό ήταν το πρώτο και το τελευταίο που φόβιζε τον Αναγνωστόπουλο διότι ήταν ακριβώς αυτό που είχε αντικρούσει τα ψεύδη του, τη διαστρέβλωση των γεγονότων, την παραποίηση της πραγματικότητας. Ποια συγγνώμη να πιστέψω; Συγγνώμη από τα χείλη του όταν επί 37 μέρες κορόϊδευε όλο τον κόσμο; Συγγνώμη όταν η απολογία του ήταν μια παρωδία; Όταν διαστρέβλωσε τα πάντα; Όταν έπαιξε ένα θέατρο και έφτιαξε ένα σενάριο όπως το ήθελε; Ποια συγγνώμη να πιστέψουμε σε έναν άνθρωπο που σκότωσε τη γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν; Που σκότωσε το κουτάβι του; Δεν έχει ίχνος συναισθήματος αυτός ο άνθρωπος. Είναι κυνικός, αδίστακτος».

Σε ερώτηση σχετικά με το τι θα έλεγε στην μικρή Λυδία αν τη συναντούσε σε μερικά χρόνια είπε: «Για τον πατέρα της δε θα της έλεγα απολύτως τίποτα. Αυτό είναι δουλειά των παιδοψυχολόγων που θα την αναλάβουν. Για τη μητέρα της θα της έλεγα πόσο υπέροχη μητέρα ήταν, πόσο τη λάτρευε. Την απεριόριστη αγάπη που είχε γι’ αυτό το παιδί».