Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Αρνείται τον δεύτερο βιασμό ο 20χρονος
Κοινωνία

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Αρνείται τον δεύτερο βιασμό ο 20χρονος

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Αρνείται τον δεύτερο βιασμό ο 20χρονος

Κρατούμενος μετά την απολογία του κρίθηκε και για το δεύτερο βιασμό της 19χρονης κοπέλας ΑΜΕΑ ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται για το βιασμό και το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο ήδη προφυλακισμένος νεαρός απολογήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην εισαγγελία της Ρόδου, παρουσία των δύο δικηγόρων του.

Ο 20χρονος κατηγορείται ότι λίγες μέρες μετά τη δολοφονία Τοπαλούδη βίασε μία 19χρονη με συνεργό έναν 23χρονο Ρομά, ο οποίος επίσης έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση αυτή.

Η εκδοχή του 20χρονου

Σύμφωνα την εφημερίδα Ροδιακή, ο 20χρονος αλλοδαπός φέρεται να ισχυρίστηκε πως το μόνο που έκανε την ημέρα εκείνη, ήταν να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, τον 23χρονο Ρομά και την κοπέλα μέχρι το Ενυδρείο όπου και τους άφησε εκεί, για λίγο. Όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα όπως του είχαν ζητήσει, η κοπέλα είχε φύγει με τα πόδια σπίτι της, όπως φέρεται να του είπε ο συγκατηγορούμενος του.

Βάσει των πληροφοριών της εφημερίδας, ο 20χρονος επεσήμανε μεταξύ άλλων την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν μετά το περιστατικό της δολοφονίας της 20χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Ο ίδιος φέρεται να είπε πως, πράγματι πήγε πίσω από τον Ευαγγελισμό και συνομίλησε με την παρέα, την οποία είχε γνωρίσει από τον 22χρονο Ροδίτη. Μάλιστα, διευκρίνισε πως εκείνον αναζητούσε (τον 22χρονο Ροδίτη) προκειμένου να μιλήσει μαζί του και να τον πείσει να πάνε στην αστυνομία για την υπόθεση της φοιτήτριας.

Δεν τον βρήκε αλλά στην παρέα ήταν ο 23χρονος Ρομά με την 19χρονη κοπέλα, οι οποίοι φλέρταραν μεταξύ τους. Καθώς δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση αποφάσισε να φύγει και τότε ο 23χρονος με την κοπέλα τον ρώτησαν αν τον πειράζει να τους πάρει μαζί του για βόλτα.

Ο 20χρονος αλλοδαπός τους είπε πως δεν είχε πρόβλημα, το ζευγάρι επιβιβάστηκε και κάθισε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και καθώς συνέχιζαν να φλερτάρουν τους άφησε στο Ενυδρείο, ενώ ο 23χρονος του ζήτησε να περάσει να τους πάρει σε είκοσι λεπτά.

Ο 20χρονος αλλοδαπός είπε πως μετά από περίπου μισή ώρα πήγε και πάλι στο Ενυδρείο, όπου εκεί βρήκε μόνο τον 23χρονο. Ο τελευταίος του είπε πως η κοπέλα είχε πάει με τα πόδια σπίτι της. Τον 23χρονο τον μετέφερε – σύμφωνα πάντα με πληροφορίες όπως είπε- πίσω στον Ευαγγελισμό, τον άφησε και έφυγε.

Δεν έπεισε τον εισαγγελέα

Μετά την ολοκλήρωση της απολογία του, ο 20χρονος Αλβανός φαίνεται πως δεν έπεισε με την εκδοχή του και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας,κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και για αυτή την υπόθεση.

Με δηλώσεις τους  στη εφημερίδα Ροδιακή οι συνήγοροι υπεράσπισης του 20χρονου κ.κ. Στέλιος Κιουρτζής και  Έλλη Σταυριανάκη είπαν τα εξής:
«Ο εντολέας μας αρνήθηκε τις αποδιδόμενες εις βάρος του κατηγορίες. Παραθέσαμε όλα τα στοιχεία που καταδεικνύουν το νόμω και ουσία αβάσιμο των εναντίον του κατηγοριών επισημαίνοντας την πληθώρα των αντιφάσεων εις τις οποίες υπέπεσε η φερόμενη ως παθούσα».