«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης
Κοινωνία

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης

Απρόσμενα σε ηλικία 55 ετών...

Απρόσμενα «έφυγε» από τη ζωή ο Νίκος Ζαχαριάδης βυθίζοντας σε θλίψη σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία σε επαγγελματικό ραντεβού, και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο όμως δυστυχώς κατά την διακομιδή του εξέπνευσε.

Ποιος ήταν ο Νίκος Ζαχαριάδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής Σχολης, στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται στο Ραδιόφωνο της ΕΤ-2. Το 1989 πέρασε στην εφημερίδα «Αυγή» ως Κριτικός Κινηματογράφου. Στην ίδια θέση εργάστηκε επίσης στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Μεσημβρινή».

Το 1993, εγκαταλείπει τις εφημερίδες για τα περιοδικά. Αρχικά ως αρχισυντάκτης στο περιοδικό ΜΑΧ στη συνέχεια στο περιοδικό Nitro. Επι 5 χρόνια έγραφε τις «Απορίες Ενός Ζαλισμένου Αθηναίου» στο περιοδικό Downtown, από όπου προέκυψαν και δύο βιβλία. Από το 2005 μέχρι το 2012, δούλεψε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου είχε την ευθύνη του ένθετου περιοδικού Big Fish μέχρι το 2008. Στην Athens Voice έγραφε τη στήλη του Forrest Gump και την καθημερινή διαδικυακή στήλη Moufanet στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.

Κατά καιρούς έχει υπάρξει ραδιοφωνικός παραγωγός (Thema FM, Best 92,6), διευθυντής περιοδικών, Columnist κ.α. Από τον Σεπτέμβριο του 2011 είχε αναλάβει την επιμέλεια του Moufanet, τη στήλη με τις ψεύτικες ειδήσεις στο protagon.gr. Μοτίβο του ήταν το «Συγγνώμη για το δούλεμα, αλλά εσείς αρχίσατε πρώτοι».

Από το 2015 δίδασκε Applied Jourlanism στο Metropolitan College.