Έγκλημα στον Πειραιά: “Με έσπρωξε για να με σώσει”, λέει η σύντροφος του 21χρονου θύματος
Κοινωνία

Έγκλημα στον Πειραιά: “Με έσπρωξε για να με σώσει”, λέει η σύντροφος του 21χρονου θύματος

Έγκλημα στον Πειραιά: “Με έσπρωξε για να με σώσει”, λέει η σύντροφος του 21χρονου θύματος

Το στυγερό έγκλημα της δολοφονίας του 21χρονου σε μπαρ του Πειραιά ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Όλα άρχισαν όταν το θύμα και η παρέα του θέλησαν να μπουν στο μαγαζί κατά τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο 30χρονος που παραδόθηκε τελικά σήμερα Τετάρτη στις αρχές, βγήκε από το μπαρ και λογομάχησε με τον 21χρονο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σύντροφος του θύματος, δράστης και θύμα ενεπλάκησαν σε καβγά και όταν ο τελευταίος επιχείρησε να φύγει, ο 30χρονος έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε.

“Με έσπρωξε για να με σώσει”

Η σύντροφος του θύματος περιγράφει το περιστατικό σε τηλεφωνική συνομιλία με δημοσιογράφο της εκπομπής “Μαζί Σου” στον ΣΚΑΙ. Δράστης και θύμα σπρώχτηκαν λόγω του συνωστισμού στην είσοδο του καταστήματος, ο ένας έκανε παρατήρηση στον άλλον, ακολούθησε αρχικά λεκτικό επεισόδιο, και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια.  Κατά τη συμπλοκή, ο δράστης τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε δύο φορές τον 21χρονο, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος. “Άρχισε να χτυπάει τον άλλον και του άνοιξε τέλος πάντων τα μούτρα και μετά μπήκα εγώ και μια φίλη μου να τους χωρίσουμε” ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα για τον σύντροφό της.

Συνεχίζοντας, η σύντροφος του 21χρονου πρόσθεσε πως εξαιτίας του καβγά στο σημείο βρέθηκε και η παρέα του δράστη, χωρίς ωστόσο κάποιος να επέμβει ώστε να χωρίσει τους δύο άνδρες. “Την ώρα που τον παίρνω για να φύγουμε γυρνάω για να δω αν είναι το ζευγάρι πίσω μου και βγάζει το όπλο” περιγράφει για την στιγμή της δολοφονίας. Όπως μάλιστα εξηγεί, το θύμα την απώθησε για να την προστατεύσει, με αποτέλεσμα να δεχτεί εκείνος τη σφαίρα.

Η κοπέλα ισχυρίζεται πως ούτε εκείνη, ούτε το θύμα γνώριζαν τον δράστη.

Δείτε τι είπε στον ΣΚΑΙ:

Τι δηλώνει ο δράστης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης που διέφευγε όλη μέρα χτες της σύλληψης, ισχυρίστηκε όταν παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ πως βρισκόταν σε άμυνα. Ο 30χρονος επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της συντρόφου του θύματος, πως δηλαδή υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα στους δύο άνδρες. Φέρεται μάλιστα να προβάλει τους μώλωπες στο σώμα του ως ελαφρυντικό για την πράξη του. Όσο για το όπλο, δηλώνει πως το είχε μαζί του προκειμένου να πυροβολήσει στον αέρα για τον ερχομό του νέου έτους.

Ωστόσο, ο 30χρονος φαίνεται πως είναι γνωστός στις αρχές αφού στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ναρκωτικά, κλοπή, αλλά και κατοχή όπλου, το οποίο είχε βρέθηκε πάνω του κατά τη σύλληψή του μετά από καταδίωξη.