Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτές είναι οι συνομιλίες που είχε ο 33χρονος πιλότος με το «Φως στο Τούνελ»
Κοινωνία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτές είναι οι συνομιλίες που είχε ο 33χρονος πιλότος με το «Φως στο Τούνελ»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτές είναι οι συνομιλίες που είχε ο 33χρονος πιλότος με το «Φως στο Τούνελ»

Το διπλό πρόσωπο του συζυγοκτόνου είχε φανεί εξαρχής

Τις συνομιλίες που είχε η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή της με τον 33χρονο πιλότο έφερε στο φως απόψε η δημοσιογράφος στο έκτακτο «Φως στο Τούνελ».

Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως υπάρχει πιθανότητα να εμπλέκεται στην υπόθεση και ένα τρίτο άτομο. Μάλιστα, επέμεινε ιδιαίτερα σε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας να κινείται στην περιοχή τις επίμαχες ώρες.

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο Ι.Χ. «πιάστηκε» από τα συστήματα ασφαλείας να κυκλοφορεί στην οδό Διαδόχου Παύλου που οδηγούσε στη μεζονέτα που έγινε το φονικό στις 03:35 και να φεύγει με ταχύτητα προς τη Λαυρίου περίπου στις 05:30.

«Κάτι είχαν πει στην Καρολάιν; Κάτι είχε δει; Δεν ξέρω. Πάντως κάτι είχε κλονίσει την κοπέλα. Δεν φεύγεις από το σπίτι σου, ούτε ψάχνεις μέσα στη νύχτα για ξενοδοχείο, μετά από ένα απλό καβγαδάκι. Μπορεί να υπάρχει και τρίτο άτομο. Αυτό θα πρέπει να το ψάξει η αστυνομία και ο ανακριτής. Μπορεί να μην ήταν εκείνο το βράδυ εκεί αλλά μπορεί να βοήθησε τον δράστη σε άλλο επίπεδο» είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο ίδιος ο δράστης μπορεί να λέει ό,τι θέλει στους αστυνομικούς. Μπορεί να τα λέει επειδή έτσι έγιναν τα πράγματα ή να τα λέει επειδή θέλει να καλύψει κάποιο πρόσωπο. Όλα αυτά θα τα ψάξει ο ανακριτής. Το έχει αυτό το δικαίωμα και νομίζω πως θα το κάνει».

https://streamable.com/ya7h93

Στη συνέχεια προβλήθηκαν τα δύο μέρη από τις συνομιλίες που είχε η ίδια η Αγγελική Νικολούλη με τον 33χρονο πιλότο. Σε αυτές ο καθ΄ομολογίαν δράστης απέφευγε επισταμένα κάθε προσπάθεια για επικοινωνία τηλεφωνική ή τετ α τετ.

Αρκέστηκε στα μηνύματα, στα οποία και σε αρκετά σημεία φάνηκε η ενόχλησή του όταν στοιχεία που επικεντρώνονταν στα πιθανά «γκρίζα σύννεφα» στη σχέση του με την Καρολάιν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Α΄μέρος:

https://streamable.com/4t11ny

Β΄μέρος:

https://streamable.com/jll79u