Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η μητέρα της Καρολάιν τον τελευταίο καιρό έδειχνε προβληματισμένη»
Κοινωνία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η μητέρα της Καρολάιν τον τελευταίο καιρό έδειχνε προβληματισμένη»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η μητέρα της Καρολάιν τον τελευταίο καιρό έδειχνε προβληματισμένη»

Τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Έξω από το σπίτι της άτυχης Καρολάιν και του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα Γλυκά Νερά βρέθηκε ο Σπύρος Κεραμίδας και η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Μετά την ομολογία του συζυγοκτόνου που αποκάλυψε πως εκείνος βρισκόταν πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα, οι γείτονες του ζευγαριού παραμένουν συγκλονισμένοι.

Άνθρωποι  που γνώριζαν την άτυχη κοπέλα άφησαν λίγα κόλλυβα και λουλούδια έξω από το σπίτι της στα Γλυκά Νερά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την τοπική κοινωνία στην Αλόννησο

Σε κατάσταση σοκ όμως, βρίσκονται και οι κάτοικοι στην Αλόννησο που γνώριζαν την Καρολάιν και τον καθ’ ομολογίαν δράστη. Ο Ανδρέα Μικρούτσικος επικοινώνησε με την τοπική κοινωνία και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πριν από δυο μέρες η φίλη μου η Ελένη μιλούσε με μια καλή φίλη της στην Αλόννησο. Η γυναίκα είναι φίλη και με τις δυο οικογένειες. Τα παιδιά της ήταν συμμαθητές με την Καρολάιν, την κοπέλα την ήξερε και την χαιρετούσε και γνώριζε και τον Μπάμπη. Ήταν έξαλλη με το ότι συνέβη, όμως είπε για τον Μπάμπη ότι είχαν μια εξαιρετική εικόνα. Είχαν μια θετική εικόνα και όταν έγινε η αποκάλυψη έπεσαν από τα σύννεφα. Είναι όλοι έξαλλοι».

Ακόμη, μιλώντας με την ίδια πηγή ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Ακόμη μου είπε ότι τον τελευταίο καιρό, πριν να φύγει από τη ζωή η Καρολάιν, η μητέρα της ήταν προβληματισμένη. Σαν να ήξερε ότι τσακώνονταν τα παιδιά και σε μια τέτοια γυναίκα πέφτουν τα μούτρα… Ήταν συνοφρυωμένη».

Και πρόσθεσε: «Λένε ότι το καλύτερο για το παιδί είναι να πάει στην άλλη αδελφή της Καρολάιν που βρίσκεται στην Κίνα, γιατί αν μείνει στην Ελλάδα θα είναι δύσκολο. Εκεί θα του έρχονται λίγες πληροφορίες φιλτραρισμένες».

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Στην κηδεία της Καρολάιν επικρατούσε απόλυτη σιωπή. Το ίδιο έγινε και αυτές τις ημέρες μετά την αποκάλυψη του δολοφόνου της. Ήταν σαν να έγιναν δυο κηδείες».

https://streamable.com/z2kaol