Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι έγραφε η Καρολάιν στο ημερολόγιό της;
Κοινωνία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι έγραφε η Καρολάιν στο ημερολόγιό της;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι έγραφε η Καρολάιν στο ημερολόγιό της;

Φως στην υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά ρίχνουν τα νέα στοιχεία

Το ένα μετά το άλλο έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου και συζύγου της Καρολάιν, πως αυτός σκότωσε τη γυναίκα του στο φως της δημοσιότητας έρχονται καταθέσεις και νέα στοιχεία.

Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα μέρος από το ημερολόγιο που κρατούσε η Καρολάιν. Δεν είναι γνωστό αν το είχαν βρει νωρίτερα και βγήκε χθες στο φως της δημοσιότητας ή αν βρέθηκε τελικά χθες στα πράγματά της άτυχης κοπέλας.

Απόσπασμα από τα όσα έγραφε η Καρολάιν στο ημερολόγιό της πρόβαλε και η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»

Στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η άτυχη Καρολάιν έγραφε στο ημερολόγιό της: «Είναι 18 χρόνων και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό. Δεν το έχω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω».

Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2019 η Καρολάιν έγραφε: «Σήμερα τσακώθηκα με τον Μπάμπη. Όλη μέρα με ρωτούσε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δεν μπορώ να σηκωθώ. Έχω τρομερή ένταση. Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα. Δεν είμαι καλά. Τον χτύπησα, τον έβρισα και έσπασε την πόρτα. Το μόνο που ήθελα είναι να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με τον Μπάμπη. Τον αγαπώ τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω. Κι ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

https://streamable.com/4fo37i